Nova ograničenja u Čikagu, zatvaraju se muzeji, kazina i bioskopi

Nova ograničenja u Čikagu, zatvaraju se muzeji, kazina i bioskopi

Želite da promenite svoje ime i prezime? Evo pravnih procedura za promenu imena u Americi
Stopa nezaposlenosti u Americi pala na 3,5 odsto
“Senke nad Balkanom” i “Vratiće se rode” na listi TOP 100 najboljih serija svih vremena

Guverner Ilinoisa, JB Pritzker u utorak je uveo nova ograničenja u cilju zaustavljanja pandemije Covid 19. Dodatno su smanjeni kapaciteti za maloprodajne objekte a od petka će ponovo biti zatvoreni kazina, muzeji i druga mesta za zabavu u zatvorenom prostoru.

Neposredno uoči najprometnijeg doba godine za kupovine, Pritzker je ograničio kapacitet maloprodajih objekata na 25% . Ograničenje kapaciteta od 50% ostaće za prehrambene prodavnice i apoteke, ali lanci kao što su Walmart i Target koji uključuju prehrambene proizvode radiće sa kapacitetom od 25%.

Teretane i fitnes centri moraće da ograniče kapacitet na 25%, da prestanu da održavaju grupne časove u zatvorenom, zatvaraju se svlačionice i rezervacije su neophodne. Maske za lice moraju se nositi stalno, čak i kada vežbate.

Hoteli moraju zatvoriti prostore za događaje i sastanke i ograničiti popunjenost soba, a njihovi fitnes centri moraju raditi ili sa rezervacijama i kapacitetom od 25% ili biti zatvoreni.

Centri za izvođačke umetnosti, muzeji, kuglane i bioskopi koji su otvoreni sa ograničenjima kapaciteta i zahtevima za maskama biće zatvoreni.

COMMENTS

WORDPRESS: 0