Nova avio-kompanija za pse uskoro će početi sa letovima iz Čikaga

Nova avio-kompanija za pse uskoro će početi sa letovima iz Čikaga

Predložena nova taksa za narudžbine sa Amazona za građane Čikaga
Prva dečija predstava u Srpskom dramskom pozorištu u Čikagu
Ovo su najplaćeniji poslovi u Americi za 2022. godinu

Letovi su dostupni od srede i počinju da lete u oktobru.

Jedinstvena luksuzna avio-kompanija za pse i njihove vlasnike širi svoj rad na aerodrom Midvej u Čikagu.

Nova avio-kompanija specijalno dizajnirana za pse, a ponekad i za njihove „ljudske saputnike“, sada obavlja letove iz Čikaga, objavila je kompanija.

Bark Air, opisana kao „prvo ovakvo iskustvo putovanja prilagođeno psima“, sada će leteti sa aerodroma Midvej u Čikagu, između nekoliko drugih nedavno najavljenih lokacija.

Letovi su dostupni od srede i počinju sa letovima u oktobru.

Među ostalim lokacijama sa kojih avio-kompanija sada leti su Njujork, Los Anđeles, London, Pariz, San Francisko, Feniks i Majami/Fort Loderdejl.

Prema navodima kompanije, avio-kompanija je dizajnirana za pse, ali takođe nudi prostor za ljude da se pridruže svojim ljubimcima.

Kada je rezervacija obezbeđena, koncijere prikuplja informacije o svakom psu i njihovim planovima putovanja, a po dolasku, psi mogu da se upoznaju sa drugim životinjama na svom letu.

Avioni imaju „smirujuće feromone, muziku i boje koje psi preferiraju“ i svi krzneni putnici imaju pristup stvarima kao što su smirujuće poslastice, slušalice koje poništavaju buku i smirujući prsluci.

BARK Air pruža iskustvo sličnog luksuza kao u prvoj klasi za ljude, ali sa posebnom pažnjom usmerenom na pse – od rezervacije do dolaska, do usluga tokom leta i iskrcavanja, psi su VIP gosti i tretiraju se luksuzno, uz pažljivo kreirano iskustvo.

Prema avio-kompaniji, svaka karta za psa uključuje i kartu za jednog čoveka. Dodatna mesta mogu biti dostupna za više ljudi, ali uz dodatnu cenu. Međutim, osobe mlađe od 18 godina nisu dozvoljene na letovima.

Psi su obavezni da budu na povodcu tokom leta, ali neće morati da budu u transporterima.

Međutim, karte su skupe.

Let iz Čikaga do Njujorka košta najmanje 3.000 dolara.

NBC5 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0