Nekoliko tornada pogodilo Čikago i okolinu: Velika šteta na kućama, poslovnim objektima i vozilima

Nekoliko tornada pogodilo Čikago i okolinu: Velika šteta na kućama, poslovnim objektima i vozilima

Federalna trgovinska komisija i američke države tuže Fejsbuk
Živite na kruzeru Life at Sea i obiđite ceo svet za samo $83 dnevno
United Airlines nakon povlačenja aviona i inspekcije: “Naš tehnički tim će ispraviti nedostatke”

Niz tornada je u sredu uveče protutnjao područjem Čikaga, prouzrokujući ogromnu štetu na kućama, poslovnim objektima i vozilima dok su se vrteli kroz region.

Obučeni meteorološki posmatrači su zabeležili tornade na zemlji na brojnim lokacijama, uključujući i Međunarodni aerodrom O’Hare u Čikagu, gde su brojni skladišni prostori na zapadnoj strani aerodroma pretrpeli oštećenja. Još jedan tornado je zabeležen u blizini mesta Hodžkins i Samit.

Na drugim mestima, meteorološki posmatrači su prijavili da su stabla polomljena, a olupine razbacane u mestu Carol Stream u okrugu DuPejdž. Tornado je prijavljen na toj lokaciji. Ovu priču ćemo ažurirati sa detaljima kako budu dostupni.

Još jedan tornado je prijavljen u blizini mesta South Elgin i Kempton Hils, gde su prijavljena velika oštećenja na kućama u području zapadno od Elgina. Velika stabla su polomljena, što ilustruje snagu tornada.

Tornado je takođe zahvatio područja blizu Stickneya i Berwyna, a Nacionalna meteorološka služba opisuje ovaj vrtlog kao “veliki i izuzetno opasan”.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0