Ne volite zimu i sneg? Ovo su 11 najboljih toplih destinacija koja možete posetiti u januaru

Ne volite zimu i sneg? Ovo su 11 najboljih toplih destinacija koja možete posetiti u januaru

Amerika priprema nova putna ograničenja zbog omikron soja kovida
Nova pravila: Amerikanci će morati da se registruju kako bi putovali u Evropu tokom 2023.godine
Najlepši prirodni izvori za kupanje u Americi

Početak januara na Suncu je odličan način da se napunite i započnete novu godinu. Mnoga od toplih mesta koja biste možda želeli da posetite su i u Sjedinjenim Državama ili se nalaze u zemljama koje Amerikanci mogu da posete. Evo liste januarskih favorita koja će olakšati planiranje vašeg savršenog putovanja!

Top mesta za odmor tokom januara u Sjedinjenim Državama:

 1. Austin, TX
 2. Miami Beach, FL
 3. San Diego, CA
 4. Savannah, GA
 5. Sedona, AZ
 6. South Padre Island, TX
 7. Puerto Rico
 8. Aruba
 9. Baja California
 10. Punta Cana, Dominican Republic
 11. Tulum, Mexico

#1 Austin, TX

Downtown Austin, TX skyline

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Ako je Austin na vrhu vaše liste januarskih destinacija, imamo nekoliko saveta. Ako je obično toplo, idite kajakom na jezero Lady Bird ili gledajte kako slepi miševi izranjaju ispod mosta na Congress Avenue. U hladnijim danima (koji su, doduše retki ovde), dizajn na otvorenom domaćih dizajnerskih prodavnica je savršen za maloprodajnu terapiju COVID ere.

Prosečna temperatura u januaru: 16 stepeni

#2 Miami Beach, FL

Travel to Miami Beach in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Jedina stvar koja je bolja od belog peska, tirkizne vode i Art Deco hotela legendarnog South Beach-a u Majamiju? Poseta u toku januara, nakon odlaska božićnih i novogodišnjih turista, ali pre nego što stignu gužve za prolećne praznike. Januar je takođe odlično vreme za putovanje na Florida Keys.

Prosečna temperatura u januaru: 23 stepena

#3 San Diego, CA

Balboa park in San Diego

Zašto trebate posetiti ovo mesto: San Diego nudi ponešto za svakoga, više nego bilo koji od naših drugih izbora za januarske destinacije. Ljubitelji plaže će uživati u popodnevnim satima u uvali La Jolla Cove, dok bi urbanisti možda radije prošetali parkom Balboa ili kultnim Gaslamp District-om (koji je dom nekih od najboljih hotela u San Diegu).

Prosečna temperatura u januaru: 18 stepeni

#4 Savannah, GA

Savannah, GA in winter

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Kada je reč o toplim mestima u januaru, Savannah ima sve – od kulture (ukleti hoteli i legendarni SCAD muzej umetnosti) do prirode (ko ne voli obešeni španski muss), do domaće južnjačke hrane. Žudite za plažom? Iznajmite automobil i odvezite se do obližnjeg ostrva Tybee.

Prosečna temperatura u januaru: 16 stepeni

#5 Sedona, AZ

cacti and mountains in background in Arizona

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Kada klasifikujemo Sedonu u Arizoni među topla mesta za posetu u januaru, ne govorimo samo o temperaturi (barem tokom dana – noću će vam trebati jakna). Atrakcije Indijanaca domorodaca kao što je Honaki Heritage nalazište odišu dubokom duhovnom tradicijom dubokom toplinom, da ne govorimo o našim omiljenim hotelima u Sedoni.

Prosečna temperatura u januaru: 15 stepeni

#6 South Padre Island, TX

South Padre Island beach in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Ova poznata destinacija za prolećne praznike je potpuno mrtva tokom prvih nedelja u godini, što je prilika da vidite ovo središte za žurke u njegovom mirnom obliku. Preporučujemo da izaberete udoban South Padre hotel – dok su neka topla mesta u januaru pogodna za razgledanje, putnici posećuju obalu Teksasa da se opuste.

Prosečna temperatura u januaru: 20 stepeni

#7 Puerto Rico

San Juan, Puerto Rico in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Od kaldrmisanih ulica San Juan-a do rajskih plaža Vieques-a, Portoriko donosi vrelinu putovanja bez ozbira na vremenske prilike. Za razliku od drugih toplih mesta na Karibima u januaru koje smo naveli, Portoriku nije potreban vaš pasoš, iako ćete morati da preduzmete određene mere za COVID prevenciju pre polaska.

Prosečna temperatura u januaru: 21 sepen

#8 Aruba

Flamingo beach in Aruba

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Sa izvanrednim plažama, jedinstvenim holandsko-karipskim nasleđem i zahtevima za ulazak u COVID-19 koje je jednostavno pratiti, Aruba je jedno od najjedinstvenijih toplih mesta u januaru koje možete posetiti. Nakon što ispečete kožu na Suncu, zagrejte svoj stomak klasičnom arubanskom kuhinjom kao što je pastechi pastry pockets i sveže grilovani Karipski jastog.

Prosečna temperatura u januaru: 30 stepeni

#9 Baja California

Arch of Cabo San Lucas in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Bez obzira da li tražite topla mesta za posetu u januaru ili bilo kom drugom mesecu, let za prelepu Baja Californiu u Mexico-u će svakako podići temperaturu. Provozajte se čamcem oko čuvenog luka Cabo San Lucas ili društveno odgovorno, na distanci, nazdravite govoreći „Živeli!“ (Salud, na španskom jeziku)u kantini u Akapulku.

Prosečna temperatura u januaru: 26 stepeni

#10 Punta Cana, Dominican Republic

two people horseback riding in dominican republic in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Punta Cana je mnogo više od prelepe plaže – zašto ne biste jahali konje usred visokih palmi ili se vozili žičarom preko njih? Kao što je slučaj sa druigm međunarodnim destinacijama, Dominikanskoj Republici je potrebno malo pripreme za COVID.

Prosečna temperatura u januaru: 28 stepeni

 #11 Tulum, Mexico

Tulum's white sand beaches in January

Zašto trebate posetiti ovo mesto: Mnoge destinacije na meksičkom Yucatan-u bi mogle da zasluže mesto među top toplim mestima u januaru, ali je prelepi Tulum ipak naš izbor. Ako vam je dosadila topla cyan voda koja ispira praškasti pesak sa vaših stopala (ma koliko malo verovatno da je to), možete istražiti drevne ruševine – one nude zadivljujući pogled na izlazak Sunca ako vam ne smeta rano da ustanete!

Prosečna temperatura u januaru: 28 stepeni

 

Izvor: Skyscanner.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0