Ne propustite: Besplatan ulaz u Shedd Aquarium tokom oktobra

Ne propustite: Besplatan ulaz u Shedd Aquarium tokom oktobra

Nagradna izložba crteža ili pisanih sastava inspirisanih Srbijom
Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi
U Compass Areni uspešno održan prvi Balkan Business Conference!

Shedd Aquarium u Čikagu omogućiće svojim stanovnicima besplatne posete muzeje određenim danima. Promocija pod imenom Illinois Resident Free Days obuhvata pristup svim stalnim izložbama uključujući i postavke sa životinjama. Svakog ponedeljka, utorka i srede tokom oktobra stanovnici Ilinoisa mogu iskoristiti ovu sjajnu promociji.
Pre nego što krenete u ovu avanturu, morate imati rezervaciju, karte neće biti dostupne na licu mesta!
Takođe, karte moraju biti potvrđene putem telefona 312-939-2438. Besplatan ulaz neće biti omogućen gostima koji nemaju rezervaciju!

Svi odrasli moraju sa sobom imati potvrdu o prebivalištu kada kupuju karte po sniženoj ceni. Taksa od 3 dolara će biti dodata na karte koje su rezervisane online!

Detalje o dostupnim izložbama možete istražiti ovde.

Obavezne preporuke za Illinois Resident Free Days:

• Broj gostiju je ograničen; sve karte moraju unapred biti rezervisane. Kupovina karata pri samom dolasku nije dozvoljena.
• Sa sobom morate imati dokaz o prebivalištu u vidu lične karte ili vozačke dozvole
• Maske su obavezne za svakog posetioca osim za decu do dve godine kako biste Vi i vaša porodica uživali u bezbednoj poseti podzemnog akva sveta! Ovde se možete informisati o merama zaštite:
• Taksa od 3 dolara se plaća pri online rezervaciji vaše karte! Na ovakav način ćete osigurati svoje mesto u avanturi koja vas očekuje!
• 4-D Iskustvo se takođe naplaćuje taksom od 4,95 dolara za sve posetioce.

Osoblje Akvarijuma je aktivno radilo na svim sigurnosnim merama kako bi stvorilo uzbudljivo ali bezbedno okruženje tokom vaše posete, za vas i vašu porodicu! U cilju ispunjenja svih mera, molimo naše goste da takođe poštuju propise radi sopstvene bezbednosti kao i bezbednosti osoblja koji vam je na usluzi!

Ako imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte ih putem email-a contactus@sheddaquarium.org .

COMMENTS

WORDPRESS: 0