Ne propustite – Air and Water Show u Čikagu ovog vikenda

Ne propustite – Air and Water Show u Čikagu ovog vikenda

Serbian Night – The Electric Hotel
Grad Čikago najavio ponovno otvaranje čuvenog “Lakefront Trail-a”
Serbian Night Labor Day Weekend 2019

Uskoro će nebo iznad jezera Mičigen postati pravo igralište za vazdušne akrobacije jer se bliži jedan od najiščekivanijih događaja u gradu – Air and Water Show. Ovaj veličanstveni šou će se održati u subotu, 19. avgusta i nedelju, 20. avgusta, sa spektakularnim nastupima i uzbudljivim iznenađenjima za sve posetioce.

Prema saopštenju za medije, zvezde ovogodišnjeg događaja će biti U.S. Air Force Thunderbirds, koji će se pojaviti kao su-zvezde šoua. Ovo je veliki trenutak jer su U.S. Air Force Thunderbirds poslednji put bili deo nastupa u Čikagu 2018. godine, te će njihov povratak sigurno oduševiti publiku.

Air and Water Show će se održati tokom celog vikenda, a subota, 19. avgust je dan kada će posetioci moći da uživaju u impresivnim akrobacijama od 10:00 do 15:00 časova po lokalnom vremenu. I što je još bolje, ulaz na ovaj događaj je potpuno besplatan.

Akciju će biti moguće posmatrati sa obale jezera Michigan, koja će biti idealno mesto za sve ljubitelje vazdušnih šouova. Zona događaja se proteže od Fullerton-a do ulice Oak, pružajući tako savršen pogled na nebeski spektakl.

Osim Thunderbirds-a i Golden Knights-a, publika će imati priliku da vidi još mnogo sjajnih timova. F-16 Viper Demo Team, C-17 Globemaster III i Air National Guard A-10 Thunderbolt II će dodatno obogatiti program. Važno je napomenuti da javni parking neće biti dostupan na plaži North Avenue, pa se posetiocima preporučuje da planiraju dolazak unapred.

Svi ljubitelji vazdušnih i vodenih spektakala, kao i svi oni koji žele da provedu vikend u nezaboravnoj atmosferi, ne smeju propustiti ovogodišnji Air and Water Show. Očekuju nas nezaboravni trenuci i uzbuđenje koje će nas podsetiti na čuda vazdušnih akrobacija.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0