Navy Pier proslavlja 107 godina uz spektakularni vatromet i besplatni sladoled

Navy Pier proslavlja 107 godina uz spektakularni vatromet i besplatni sladoled

Dokumentarni film “Teslin narod” 16. februara na američkom javnom servisu PBS
Four Corners Monument – jedino mesto u SAD gde možete biti istovremeno u četiri države
Beyonce, Ed Sheeran, Snoop..Evo koji nas sve koncerti očekuju u Čikago ovog jula

Navy Pier proslavlja svoj 107. rođendan ove godine i planira da ga obeleži na spektakularan način u subotu, uz prvi ikada prikaz dronova koji će se održati pre čuvenog nedeljnog vatrometa .

Prikaz dronova će osvetliti obalu jezera oko 21:45 časova, 15. jula, kako su izjavili predstavnici ovog čikaškog mesta u saopštenju za medije. Besplatni prikaz će prethoditi redovnom vatrometnom spektaklu koji će se održati u 22:00 časa.

Tema prikaza dronova? Sladoled. Posetioci mogu očekivati 10 minuta animacija sladoleda kako bi se proslavio Nacionalni mesec sladoleda u julu, Nacionalni dan sladoleda 16. jula i, naravno, slatki rođendan Navy Pira.

“Marijolyn Gardner, predsednica i izvršna direktorka Navy Pira, izjavila je: “107. rođendan Navy Pira obećava “prikaz napretka” koji spaja drevnu umetnost vatrometa sa futurističkim svetlosnim performansom uz pomoć koreografisanih dronova!”

Blue Bunny i Halo Top, sponzori prikaza, će organizovati druženje uz besplatan sladoled od 13:00 do 15:00 časova u subotu u Polk Bros Parku, gde će biti posluženi sladoledi poput Bomb Pops, Blue Ribbon Classics, Halo Tops i Blue Bunny sladoleda.

“Deo naše kulture je da se vratimo zajednicama koje nas podržavaju, a Čikago je sigurno pun vernih zaljubljenika u sladoled koji vole naše brendove”, izjavila je Santhi Ramesh, glavna komercijalna direktorka kompanije Wells Enterprises, proizvođača Blue Bunny i Halo Top sladoleda. “Sa zadovoljstvom sarađujemo sa Navy Pirom kako bismo organizovali besplatno druženje uz sladoled kao deo naše zajedničke vizije – stvoriti svet u kojem svako može svakodnevno osetiti radost.”

Navy Pier je najavio da će 300 dronova koji se okreću brzinom većom od 20.000 obrtaja u minutu stvoriti performans, koji će se završiti “skenirajućim QR kodom dovoljno velikim da pokrije ceo gradski blok, koji će omogućiti gostima poseban popust u prodavnici Jewel/Osco baš na vreme za Nacionalni dan sladoleda.”

COMMENTS

WORDPRESS: 0