Navy Pier od danas potpuno otvoren, predstavljeni letnji programi i vatromet

Navy Pier od danas potpuno otvoren, predstavljeni letnji programi i vatromet

Grad Čikago poklanja 5000 bicikala! Evo kako da se prijavite
Poziv za besplatni grupni kurs srpskog jezika preko Skajpa
New Year’s Eve Fireworks at Navy Pier

Navy Pier je najavio planove za potpuno otvaranje ovog leta, dok će se zatvoreni prostori, maloprodajne radnje i letnji programi postepeno pridružiti vatrometima, resotranima i vožnjama koje su počele da se otvaraju 30.aprila.
U ovoj drugoj fazi ponovnog otvaranja Navy Pier-a, unutrašnji hodnici i prostori će se otvoriti u četvrtak, a izabrana preduzeća i maloprodajne radnje će, prema najavi od utorka, slediti „sa ciljem da budu potpuno otvorene do vikenda za Dan memorijala (Memorial Day Weekend)“. Divne letnje vesti za turiste i građane Čikaga koji se ne plaše da izgledaju kao turisti.

Trenutni raspored vatrometa će se proširiti kao dodatni program u sredu, sa performansima koji će se održati u sredu u 21:30h i subotu u 22:15h do 4.septembra – ali još uvek nema konkretnog plana za vikend na Dan nezavisnosti.

Besplatni letnji programi će takođe biti najavljeni, počevši od Neighborhood Artisan Markets na otvorenom 28.maja, ističući lokalne zanatlije i vlasnike malih preduzeća iz čitavog Čikaga. Markets će se nastaviti do 5.septembra na South Dock-u.

• Plesne predstave Wave Wall Moves dance će se održati subotom u 15.15h
• Wave Wall Wax sa muzikom DJ-a će biti subotom od 17h-19h
•Live on the Lake sa uživo muzikom u Beer Garden-u Navy Pier-a biće subotom i nedeljom sa početkom u 14h
•Pier Fitness će biti utorkom od 1.juna, sa Rush Hour treninzima u 18h i Jogom tokom zalaska sunca u 19:30h u parku Polk Bros
•Džez serija Watter Colors će biti u 18:30h. Petkom od 2.jula u parku Polk Bros
•Rhythm World Dance će biti 28.jula u 19h u parku Polk Bros
•Noche Caribena sa proslavom latino muzike će biti 14.avgusta u 18:30h u parku Polk Bros
•Water Flicks filmovi na otvorenom će biti ponedeljkom i četvrtkom od 8.jula u 18:30h u parku Polk Bros
•Wiggleworms će nastupati petkom u 10h, od 4.juna u parku Polk Bros
•Navy Pier Pride će biti 26.juna širom Pier-a; LatiNxt će biti 6-7.avgusta

Radno vreme od 28.maja do Praznika rada (Labor Day) će biti od 10h do 22h od nedelje do četvrtka i od 10h do ponoći petkom i subotom. Cena parkiranja u garaži će se takođe promeniti sa trenutne paušalne stope od 29 dolara na satnice u više nivoa.
Brojne predostrožnosti povezane sa COVID-19 i dodatni postupci čišćenja će i dalje ostati u potpunosti aktivni. Maske su i dalje obavezne za nošenje na Navy Pier-u. Kapaciteti ljudi će biti pod nadzorom, prema najavi, uključujući „obim gostiju i saobraćaj preko zona sa velikim prometom na Navy Pier-u“. Za događaje koji će se održavati na travnjacima za performanse u parku Polk Bros, Navy Pier će istaći krugove socijalnog distanciranja na travi za goste koji će prisustvovati.
Više informacija o otvaranju Navy Pier-a i letnjem programu možete pronaći na sajtu navy.pier.org
Izvor: Chicago Tribune

COMMENTS

WORDPRESS: 0