Nasa preporuka za vikend – Taste of GreekTown Festival!

Nasa preporuka za vikend – Taste of GreekTown Festival!

Čikago izabran za najbolji veliki grad u Americi
BREAKFAST WITH SANTA
Navy Pier se ponovo otvara od 30. aprila
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Festival Taste of Greektown bice odrzan u ulici Halsted u srcu Greektowna od 23.-25. avgusta 2019.godine. Tada ce proslaviti svoju 30. godisnjicu od pocetka odrzavanja. Slavi se Helenski ponos I Cikasko leto. Ovo je jedan od vaznijih dogadjaja u gradu tokom letnjeg perioda.

Ovo je jedinstvena sansa za druzenje lokalnim Grcima, kao i da se blize upozna grcka kultura i probaju ukusi njihove kuhinje. Posetiocima festivala ponudice se sirok izbor autenticnih ukusa i specijaliteta lokalnih grckih restorana. Za posetioce takmicarskog duha koji bi da provere svoje limite odrzace se Gyro Eating Contest.

Na festivalu ce nastupati lokalni bend Sixteen candles, grcki zabavljaci, plesne grupe kao i akrobatska trupa Jesse White Tumbling Team.
Za posetioce ulaz je slobodan. Kapije festival ce biti otvorene u petak od 4pm-11pm, a subotu i nedelju od 12pm-11pm .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row hide_bg_image_on_tablet=”” hide_bg_image_on_mobile=”” css=”.vc_custom_1566320977226{padding-top: 2em !important;}”][vc_column icons_position=”left”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=-64VsPF8sdU”][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0