Nakon manifestacije ‘Holiday Magic’, Brookfield Zoo Vrt zatvara se do marta

Nakon manifestacije ‘Holiday Magic’, Brookfield Zoo Vrt zatvara se do marta

Fully furnished house in Willow Springs For Rent
Amazon ulazi na tržište zdravstvene žaštite otvaranjem klinika “One Medical” širom SAD
Čikago slavi 187. rođendan: Ovo su neke od najinteresantnijih činjenica o ovom gradu

Zoološki vrt Brookfield najavio je u sredu da će biti zatvoren za javnost od 1. januara do 28. februara 2021., nakon završetka tradicionalnog događaja pod imenom „Praznična čarolija“.

Zoološki vrt će nastaviti tradiciju „Praznične čarolije“ koja traje već 39. godine. Ove godine događaj će trajati 10 dana duže, uz duže radno vreme, kako bi podstaklo socijalno distanciranje.

Ovogodišnja manifestacija sadrži više od milion LED svetla, uključujući tunel dugačak 600 stopa osvetljen svetlima u boji.

Ovogodišnja manifestacija odvijaće se tokom 24 noći, počevši od vikenda od 27. novembra do 29. novembra. Zoološki vrt će takođe biti otvoren za ovaj događaj za sledeće datume datume u periodu od 15:00 do 21:00 čas.

  • Od srede 2. decembra do nedelje 6. decembra
  • Od srede 9. decembra do nedelje 13. decembra
  • Od srede 16. decembra do nedelje 20. decembra
  • Od subote 26. decembra do četvrtka 31. decembra

Nakon događaja „Praznična magija“, zoološki vrt će se zatvoriti za javnost na dva meseca sa planovima da se ponovo otvori u skladu sa državnim smernicama 1. marta 2021. godine.

Zoološki vrt namerava da zatvaranje funkcioniše slično zatvaranju koje se dogodilo od 19. marta do 30. juna, a zaposleni u nezi životinja nastavljaju sa radom.

Zoološki vrt Brookfield sledi državne smernice Faze 4, čineći događaj potpuno otvorenim ali ograničenog kapaciteta. Rezervacije i karte za parkiranje su obavezne, s tim da je vreme rezervacije dostupno u periodima od 20 minuta.

Ulaz je 24,95 dolara za odrasle, 19,95 za starije od 65 godina i 17,95 za decu uzrasta od 3 do 11 godina.

Karte možete rezervisati na veb lokaciji Čikaškog zoološkog društva ovde.

COMMENTS

WORDPRESS: 0