Najveći kukuruzni lavirint na svetu otvara se  2. septembra u Ilinoisu

Najveći kukuruzni lavirint na svetu otvara se 2. septembra u Ilinoisu

Faza 1B počinje 25.januara. Evo koji se stanovnici Čikaga mogu vakcinisati u ovoj fazi
Mali biznisi zabrinuti zbog novog poreskog pravila na Venmo i PayPal aplikacijama
Netflix korak bliže kontroli naloga: Deljenje naloga uskoro postaje prošlost u Americi

Richardson Farma, smešten u Spring Grove-u, već godinama oduševljava javnost ogromnim kukuruznim lavirintima, a ovogodišnji lavirint nije izuzetak, sa brojnim aluzijama i referencama na ikonični film “Park iz doba Jure”.

Lavirint se prostire na 28 hektara, i prikazuje scenu u kojoj T-Rex juri džip. Pored T-Rexa na pejzažu se nalaze dinosauri uključujući pterodaktila, brzog dinosaurusa, stegozaurusa i brachiosaurusa.

Moguće je da posetite nekoliko različitih verzija lavirinta, pri čemu najduža verzija može trajati do 90 minuta, prema rečima zvaničnika.

Richardson Adventure Farm će otvoriti svoja vrata za sezonu u subotu, 2. septembra. Farma će raditi od četvrtka do nedelje, sve do 29. oktobra. Radno vreme će biti od 15:00 do 21:00 časova četvrtkom, od 10:00 do 23:00 časa petkom i subotom, i od 12:00 do 21:00 časova nedeljom, prema zvaničnim informacijama.

Pored kukuruznog lavirinta, na raspolaganju su i gigantski tobogani, pedalne karte, trke svinja i lavirint suncokreta.

Hrana iz kamiona i šatora sa craft pivom će se deliti kao osveženje, prema zvaničnim informacijama. Konačno, tu će biti i živa muzika i zip-linija.

Ulaznice su 20 dolara za uzrast od 3 do 12 godina, i 24 dolara za osobe starije od 13 godina.

NBC Chicago

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0