Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi 12. novembra u Compass Areni

Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi 12. novembra u Compass Areni

Millennium Park ponovo otvoren za posetioce, ali uz ograničenja
8 vodenih parkova u Ilinoisu koje treba posetiti ovog leta
Najbolji gradovi u Americi za proslavu Nove godine

Pridružite nam se na našem sledećem događaju 12. novembra u Čikagu, gde će fokus biti na tome kako umrežena dijaspora može pomoći preduzetnicima i povećati poslovanje, istovremeno pružajući snagu i pomoć našoj zajednici u regionu Balkana. Ne dozvolite da prođe još jedna godina bez zajednice koja će biti podrška za budućnost Vašeg poslovanja, Vaše porodice, Vašeg nasleđa. Ovo je Vaše vreme; ovo je Vaša prilika!

Ova konferencija osmišljena je da podrži, promoviše, osnaži i prepozna balkanske kompanije koje posluju u Sjedinjenim Američkim Državama, dok istovremeno jačaju veze sa balkanskim zemljama. Pridružite nam se da čujete mudrost iz prve ruke od naših dinamičnih govornika dok raspravljaju o moći mreže dijaspore, dok predstavljaju ključna istraživanja u vezi sa direktnim uticajem preduzetničke podrške

Kako da se prijavite za ovaj događaj?

Konfrencija ja namenjen isključivo za vlasnike biznisa. Za učešće na događaju možete aplicirati putem zvanične veb prezentacije događaja.

Organizatori drugog Balkan Business Conference-a su WestPac Wealth Partners, , Fornaro Law, Blaze Luxury Homes, SNMC Mortgages, marketing agencija Viceseo i Compass Arena.

COMMENTS

WORDPRESS: 0