Najskuplji i najbolji restorani u Čikagu za 2021. godinu

Najskuplji i najbolji restorani u Čikagu za 2021. godinu

10 najprofitabilnijih online biznisa u 2021.godini. Ovo su poslovi budućnosti u Americi
Srpsko Pozorište Čikago – Premijera predstave “Nebeski Poker”
Lažno ste se predstavili kao državljanin Amerike da biste dobili posao? Evo šta možete uraditi ako je ovo vaš slučaj

Bez obzira na to da li slavite poseban događaj ili samo želite da se počastite, ponekad ste samo raspoloženi da se obučete i odete u elegantan i luksuzan restoran. Dajemo vam listu nekih od najskupljih restorana u Čikagu koje već sada možete isprobati kako vam se dopadaju.

 

NoMI – 800 North Michigan Avenue

NoMI Kitchen

Nudeći doručak, ručak i večeru, NoMI je najpoznatiji po suši i azijsko-fuzijskim jelima. NoMI tanjir u ovom skupom restoranu se sastoji iz ličnog izbora nigirija od strane glavnog kuvara, sašimija i makija. Ovo jelo će vas koštati $80.

Arun’s – 4156 North Kedzie Avenue

Thai Food Chicago

Tajlandski restoran Arun’s nudi degustacijski meni koji varira svake noći, ali postoje i neka standardna jela poput brancina u tiganju i poširani rep jastoga. Ovaj meni od 12 jela dolazi sa cenom od 125 dolara.

The signature room – 875 North Michigan Street

thanksgiving dinner

Dođite zbog pogleda, ostanite zbog hrane. The signature room je jedan od najskupljih restorana u Čikagu koji nudi prekrasan pogled. Američka hrana na ovom odredištu će vas iznositi oko 150 dolara po osobi.

Everest – 425 South Financial Place

most expensive restaurants

U Everestu možete izabrati više menija za degustaciju, uključujući degustacijski meni od sedam jela, vegeterijanski meni od sedam jela ili jedan od prix fixe menija sa četiri vrste jela.

Oriole – 661 West Walnut Street

most expensive restaurants

Obećavajući interaktivno iskustvo i doživljaj za razmišljanje, Oriole sa dve Michelin-ove zvezdice nudi prošireni meni za degustaciju kuvara Noah Sandovala.

Alinea – 1723 North Halsted Street

most expensive restaurants

Alinea je jedan od najskupljih restorana u Čikagu sa oko 400 američkih dolara po osobi po obroku, a sa dobrim razlogom je jedini Michelin restoran u Čikagu sa tri zvezdice.

Les Nomades – 222 East Ontario Street

most expensive restsaurants

Ovaj francuski restoran se takođe sastoji od prix fixe menija koji nudi jela poput Wagyu govedine, pečenih pačjih prsa i telećeg slatkog hleba.

Brindille – 534 North Clark Street

most expensive restaurants

Inspirisan ljubavlju šefa kuhinje prema Francuskoj i francuskoj kuhinji, Brindille je skupi restoran u Čikagu koji se fokusira na jela koja sadrže prvoklasna jela od morskih plodova, patki, golubova i jagnjetine.

Spiaggia – 980 North Michigan Avenue

Spiaggia

Nudeći italijansko iskustvo ručavanja bez premca, degustacijski meni Spiaggia sa osam vrsta jela će vas koštati 155 dolara, sa dodatnih 115 dolara za vino.

Maple & Ash – 8 West Maple Street

most expensive restaurants

Maple & Ash je jedan od najskupljih stejk restorana u Čikagu. Nudi preokret u tradicionalnim kućama stejka, donoseći inovacije u klasična jela na drvima.

 

Izvor: Urbanmatter

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Šumadinac u Americi 2 years ago

    Dajte spisak srpskih ugostiteljskih objekata u Chicagu: restorana, pekara, poslasticarnica,… sa njihovim menijima, cenama i radnim vremenom. Nije bas sve sto je skupo i najbolje.