Najbolji gradovi u Americi za proslavu Nove godine

Najbolji gradovi u Americi za proslavu Nove godine

Koncert Zeljka Joksimovica u Cikagu!
10 najboljih plaža u Čikagu
SerbFest Chicago 11-13, August

U Sjedinjenim Američkim Državama postoji mnogo gradova koji slave Novu godinu sa velikim žurkama i vatrometima. Najpoznatiji gradovi za doček Nove godine su:

New York City: Doček Nove godine u Njujorku je verovatno najpoznatiji u svetu, sa Times Square-om koji postaje centar svečanosti. Veliki broj turista iz cele zemlje i sveta dolazi u grad da bi videli vatromet i uživali u zabavama tokom cele nedelje praznika.

Las Vegas: Grad igara je poznat po svojim velikom vatrometi i žurkama, pa je ne čudi što se na Novu godinu pretvara u jedno od najpopularnijih mesta za doček. Vatromet se održava uzduž celog Stripa, a posetioci mogu izabrati između brojnih zabava i događaja tokom cele nedelje.

 

Miami: Ovo popularno turističko odredište na Floridi takođe je poznato po svojim velikim vatrometima i zabavama tokom Novogodišnjih praznika. Plaže grada su pune ljudi koji uživaju u prazničnoj atmosferi, a posetioci mogu izabrati između različitih koncerata, zabava i drugih događaja tokom cele nedelje.

 

New Orleans: Grad u Luizijani je poznat po svojoj bogatoj kulturi i muzici, pa je doček Nove godine u Nju Orleansu nešto posebno. Vatromet se održava uz duž reke Missisipi, a posetioci mogu uživati ​​u brojnim koncertima i zabavama tokom cele nedelje.

San Francisco: Grad na zapadnoj obali SAD-a je poznat po svojim prelepim pogledima i kulturnim atrakcijama, pa je doček Nove godine u San Francisku takođe veoma popularan. Vatromet se održava uzduž obale grada, a posetioci mogu uživati ​​u zabavama i događajima širom grada tokom cele nedelje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0