Najbolji događaji i žurke za bezbedan doček Nove godine u Čikagu

Najbolji događaji i žurke za bezbedan doček Nove godine u Čikagu

U prodaji ulaznice za Trans-Siberian Orchestra za decembarske predstave u Čikagu
Chicago Auto Show 2020
Barovi i restorani ponovo će usluživati svoje goste u zatvorenom od 26. juna

Pronašli smo virtuelna okupljanja i drive-in okupljanja na kojima možete proslaviti dolazak 2021.godine!

Uobičajena zabava na hotelskim, balskim zabavama i večerama u najboljim restoranima Čikaga je ove godine zabranjena ali se nekoliko drugih događaja ove novogodišnje noći planira u Čikagu! Nekoliko organizatora će organizovati svoje proslave onlajn gde ćete moći da proslavite Novu Godinu virtuelno, sa drugima ali na bezbednoj distanci. Jedno od pozorišta na otvorenom se takođe uključuje u zabavu organizujući veče muzike uživo i nastupe DJ-eva koje možete gledati iz svojih automobila!

Jeste li spremni da dočekate Novu Godinu bezbedno? Pronađite sjajnu odeću, ponesite svoje piće za nazdravljanje i uživajte na jednom od sledećih dočeka nove 2021.godine!

Novogodišnja noć 5K

Trkači neće moći da se okupljaju na obali jezera kao do sada ali će ipak biti u mogućnosti da završe sa ovom godinom onako kako su navikli trčanjem na ovogodišnjem 5K u danima koji prethode 2021.godini.

Novogodišnja 5K je virtuelna trka koja se održava između 26.decembra i 3.januara a koja ide u prilog Direct Relief-u, organizaciji koja se trka kako bi obezbedila zaštitnu opremu za što veći broj zdravstvenih radnika. Možete da pokrenete 5K po sopstvenom rasporedu, delite svoje rezultate i, na kraju, dobijete medalju, pulover sa dugim rukavima, personalizovanu naramenicu i brendiranu ešarpu za glavu i telo.

Julian’s 2020 NYE House Party at the Drive-in

Plešite unutar svog auta i uživajte u ponoćnom vatrometu na novogodišnjoj proslavi na otvorenom koja će se održati ispred SeatGeek Stadijuma u Bridgeview-u. Biće dugačka lista nastupa DJ-eva i izvođača uključujući producenta Stevie B. pevačicu Angel-u Clivilles i Lamar „Hula“ Mahone-a iz hip-haus dueta Outhere Brothers. Hrana i piće će biti dostupni na štandovima u toku čitavog događaja. Bićete u obavezi da nosite maske dok ste van svog vozila i održavate distancu od drugih posetilaca.

 

Novogodišnja noć u Drake-u

Umesto zauzimanja dve plesne dvorane, novogodišnja zabava hotela Drake je ove godine virtuelni događaj koji će prikupljati novac za beskućnike, prevenciju samoubistava i dobrotvorne oganizacije za pojavu raka kod dece. U organizaciji Chicago scene, ovaj događaj će sadržati i dešavanja poput nastupa  DJ Jem-a i DJ Sye Young-a kao i pakete večera iz restorana u centru grada kao što su Gibson’s, Tavern on Rush, Le Colonial i Avli. Obucite se da impresionirate, donirajte i pridružite se ovom virtuelnom događaju neposredno pre dolaska nove 2021.godine.

 

Koncert Filharmonije u novogodišnjoj noći

Provedite novogodišnju noć slušajući Štrausove valcere i polke, klasičnu muziku i izvođenja muzike iz filmova u izvođenju Nove Filharmonije u režiji maestra Kirk Muspratt-a. Snimljene u McAninch Arts Centru u Glen Ellyn-u, premijere će se održati popodne u novogodišnjoj noći i biće dostupne na zahtev do 3.januara (u slučaju da već imate planove za novogodišnju noć a želeli biste da slušate maestralne izvođače Filharmonije).

 

New Year Zeve

Ne možete izaći u klub komedije u novogodišnjoj noći pa vam Zanies donosi osmeh direktno u vašu dnevnu sobu! New Year Zeve emituje uživo iz Zanies-a u Rosemont-u a lokalni komičar Calvin Evans ugošćuje nastupe neke od najsmešnijih ljudi Čikaga! Emisija će se emitovati uživo u 20h nakon čega će uslediti repriza u 22:30h za oni koji budu ostali budni do kasno kako bi dočekali prve minute 2021.godine!

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0