Najbolje krofne u SAD dolaze iz Indijane, čikaške krofne na vrhu liste

Najbolje krofne u SAD dolaze iz Indijane, čikaške krofne na vrhu liste

Prvi model Ajfona prodat na aukciji 380 puta skuplje nego što je koštao
Amerika danas obeležava “Columbus Day”. Evo šta predstavlja i zašto se slavi.
Više od 60% Amerikanaca ima negativan stav o davanju bakšiša

Neke krofne iz područja Čikaga zarađuju visoke pohvale na novoj rang listi nekih od najboljih u SAD baš na vreme za Nacionalni dan krofni.

Underground Donut Tour je objavio svoju listu “Najvećih američkih krofni”, koristeći rezultate takmičenja koje je prikupilo više od 22.000 glasova i pozvalo skoro 500 prodavnica da učestvuju. Prema rangiranju, područje Čikaga je dobro zastupljeno.

D & D’s Place, koji se nalazi u bloku 8300 South Kedzie u Čikagu, osvojio je prvo mesto u kategorijama glaziranih čokoladom, fritula i krofni sa ukusom voća.

Stan’s Donuts, sa lokacijama širom grada i predgrađa, takođe su nagrađeni za džep od krem sira od borovnice, koji je proglašen za najbolju krofnu punjenu voćem u Americi.

Pekara Rise’n Roll iz Indiane zauzela je prvo mesto na listi, čak je i dobila titulu za svoju krofnu sa karamelom i cimetom, koja je proglašena najpopularnijom u zemlji i bila je jedna od sedam najboljih nagrada koje su osvojili za svoje ponude.

Lanac, sa obližnjim lokacijama u Schererville-u, Cedar Lake i Valparaiso, takođe je osvojio kategorije za najbolju torta krofnu, najbolju krofnu punjenu kremom i još mnogo toga.

Prema njihovoj veb stranici, Underground Donut Tour je započet u Čikagu 2015. godine i od tada se proširio na 18 gradova širom sveta. Obilasci se mogu rezervisati preko veb stranice grupe, a ljubitelji krofni mogu pronaći više informacija o najboljim mestima za zadovoljenje svojih sladokusaca.

Nacionalni dan krofni održaće se 2. juna.

 

Izvor: Nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0