Najbolja mesta za život u Ilinoisu

Najbolja mesta za život u Ilinoisu

Kompanije širom SAD prave “Digitalne Covid 19 pasoše”. Evo čemu će oni služiti
21. avantura koju možete doživeti samo u Americi
Izgubili ste pasoš? Evo kako da izvadite putni list za povratak u Srbiju

Jedna od vodećih kompanija za analitiku Niche.com, sprovela je istraživanje i na osnovu opsežnih podataka, sastavila je listu najboljih mesta za život u Ilinoisu. Chicago Glasnik vam predstavlja najbolja mesta za život po izboru ovog portala.

Long Grove

Ovde se nalaze najbolje državne škole u Ilinoisu i jedno je od najboljih mesta za odgajanje porodice. Takodje, ovde se nalazi veliki broj čarter škola što pruža sjajnu priliku za buduće akademike.

Indian Head Park

Nalazi se u jugozapadnom delu Čikaga sa malim brojem stanovnika, smatra se idealnim mestom za nastavak života u penziji. Miran način života je primamljiv za ljude u godinama koji se neretko odlučuju da baš ovde kupe kuću i uživaju u svim blagodetima ovog predgradja.

oak park chicago glasnik

Oak Park

Ovo šarmantno i porodično mesto je jako u porište akademskih gradjana, u ovom naselju su neki od najboljih škola u državi gde je više od 93% studenata na kraju diplomira.

Western Springs

Western Springs nudi opušten i fleksibilan način života sa velikim mogućnostima u svim sferama života.

Naperville

Smatra se jednim od najbezbednijih mesta za život u Americi, pa i ne čudi što se smatra najboljim gradom za zasnivanje porodice. Tome doprinosi i dobra cena nekretnina koje u proseku iznose 388 hiljada dolara.

Buffalo Grove

Ovo predgradje se nalazi u severnom delu Čikaga u okrugu Lake, i po statistikama smatra se najboljim mestom za kupovinu kuće jer je niska stopa kriminala.

Clarendson Hills

Zapadno predgradje Čikaga u okrugu Du Page smatra se najbolje rangiranim za život. Državne škole su favorizovane od strane roditelja zbog velikih akademskih mogućnosti i velikog broja van nastavnih aktivnosti. Kuće su lepo održavane i nalaze se u mirnom kvartu sa prosečnom cenom od 485 hiljada dolara.

COMMENTS

WORDPRESS: 1