Najbolja mesta za život u Ilinoisu

Najbolja mesta za život u Ilinoisu

Gde odlaze mladi i bogati Amerikanci: Najpopularnija Florida, na drugom mestu Teksas
Zimska oluja otkazala skoro 1.000 letova širom Amerike
Od srede počinju prijave za lutriju za “Zelenu Kartu 2022”. Evo kako da aplicirate

Jedna od vodećih kompanija za analitiku Niche.com, sprovela je istraživanje i na osnovu opsežnih podataka, sastavila je listu najboljih mesta za život u Ilinoisu. Chicago Glasnik vam predstavlja najbolja mesta za život po izboru ovog portala.

Long Grove

Ovde se nalaze najbolje državne škole u Ilinoisu i jedno je od najboljih mesta za odgajanje porodice. Takodje, ovde se nalazi veliki broj čarter škola što pruža sjajnu priliku za buduće akademike.

Indian Head Park

Nalazi se u jugozapadnom delu Čikaga sa malim brojem stanovnika, smatra se idealnim mestom za nastavak života u penziji. Miran način života je primamljiv za ljude u godinama koji se neretko odlučuju da baš ovde kupe kuću i uživaju u svim blagodetima ovog predgradja.

oak park chicago glasnik

Oak Park

Ovo šarmantno i porodično mesto je jako u porište akademskih gradjana, u ovom naselju su neki od najboljih škola u državi gde je više od 93% studenata na kraju diplomira.

Western Springs

Western Springs nudi opušten i fleksibilan način života sa velikim mogućnostima u svim sferama života.

Naperville

Smatra se jednim od najbezbednijih mesta za život u Americi, pa i ne čudi što se smatra najboljim gradom za zasnivanje porodice. Tome doprinosi i dobra cena nekretnina koje u proseku iznose 388 hiljada dolara.

Buffalo Grove

Ovo predgradje se nalazi u severnom delu Čikaga u okrugu Lake, i po statistikama smatra se najboljim mestom za kupovinu kuće jer je niska stopa kriminala.

Clarendson Hills

Zapadno predgradje Čikaga u okrugu Du Page smatra se najbolje rangiranim za život. Državne škole su favorizovane od strane roditelja zbog velikih akademskih mogućnosti i velikog broja van nastavnih aktivnosti. Kuće su lepo održavane i nalaze se u mirnom kvartu sa prosečnom cenom od 485 hiljada dolara.

COMMENTS

WORDPRESS: 1