Najbolja mesta u Čikagu za uživanje u vatrometu 4.jula

Najbolja mesta u Čikagu za uživanje u vatrometu 4.jula

Elon Mask više nije najbogatiji na svetu: Evo ko ga je svrgnuo sa trona
Čikaška četvrt druga na listi “Coolest Neighbourhoods in The World“ magazina TimeOut
U Senatu predložen zakon za podsticaj kupovine električnih vozila vredan 462 milijarde dolara

Od obale jezera pa sve do predgrađa, čikaški vatromet 4.jula obasjaće nebo tokom ponedeljka

Navy Pier new year's eve fireworks

Jedan od najboljih delova leta u Čikagu je posmatranje vatrometa koji osvetljava nebo 4.jula! imate mnogo opcija za šou ove godine, bilo da biste radije krenuli u predgrađe na festivale i parade koje traju vikendom ili ćete se zadržati u Čikagu da biste videli kultni prikaz Navy Pier-a duž obale jezera sa plaža ili krstarenja brodom. Nakon što ste jeli roštilj na otvorenom, videli parade i druge patriotske svečanosti, vreme je da zgrabite ćebe i smestite se za neverovatnu predstavu svetlucavih vatrometa – isplanirajte svoj odmor uz pomoć naših vodiča za najbolje emisije vatrometa u području Čikaga.

Gde je vatromet 4.jula u Čikagu?

Ove godine možete videti vatromet na Navy Pier-u u subotu 2.jula u 21:30h.

Koja su najbolja mesta za gledanje vatrometa 4.jula u Čikagu?

Vatromet Navy Pier-a je na relativno velikoj nadmorskoj visini, što znači da ih možete videti sa raznih vidikovaca širom grada. Zaustavite mesto duž otvorenih površina Navy Pier-a (Polk Bros Park ili terasa na krovu u Offshore-u su uvek dobra mesta) ili se uputite na plaže u centru Čikaga kao što su Oak Street, North Avenue i Ohio Street. Navy Pier takođe nudi brojna krstarenaj jezerima i rekama koja se mogu rezervisati online.

Hajde da vidimo mesta gde možete videti vatromet za 4.jul!

#1 Navy Pier

Navy Pier

Navy Pier je domaćin vatrometa dva puta nedeljno tokom celog leta, uključujući šou u subotu uveče tokom vikenda četvrtog jula koji će sigurno biti zadivljujući. Zatražite mesto na pristaništu da uzmete par „diffraction“ naočara koje očigledno povećavaju spektakl predstave, dok zalihe traju.

Navy pier, 2.jul u 21:30h – besplatno

#2 Aurora

Aurora

Možete da gledate Aurorin vatromet 4.jula iz RiverEdge Park-a ili McCullough Park-a, gde će DJ-evi vrteti svoje melodije od 19h pa nadalje – dođite tamo kada se kapije otvore da biste obezbedili svoje mesto.

RiverEdge Park i McCullough Park, 4.jul, u sumrak; besplatno

#3 Barrington

Barrington

Koristite Metra-u i pravac Barrington na vikend pun proslava 4.jula, uključujući vatromet u petak veče, koncerte u subotu i nedelju.

#4 Bridgeview

Bridgeview

Okrug Bridgeview Park-a je domaćin proslave „3.jula“ u nedelju zajedno sa kamionima sa hranom i muzikom DJ Mike-a „Italion Stallion“.

Commissioners Park, 8100 S Beloit Ave. 3.jul u 21:15, besplatno

#5 Downers Grove

Downers Grove

Godišnja parada Downers Grove 4.jula se vraća ove godine, kao i svetlucav vatromet u 21:30h.

75th Street and Lemont Road, 4.jul u 21:30h, besplatno

#6 Glencoe

Glencoe

Vatromet će osvetliti nebo iznad Michigan jezera tokom Glencoe događaja u nedelju veče. Vratite se u ponedeljak popodne na gradsku paradu povodom Dana nezavisnosti, koja kreće u 13h na raskrsnici South and Hawthorn Avenues.

Glencoe Beach, 3.jul u 21h, besplatno

#7 Glen Ellyn

Glen Ellyn

Započnite proslave 4.jula u Glen Ellyn-u paradom u podne, koja počinje u centru grada i stiže do parka Lake Ellyn Park-a. Vatromet počinje u sumrak, pa pronađite mesto ranije (možete da postavite ćebe od 06h ujutru) i smestite se za uživanje u predstavi.

Lake Ellyn Park, 4.jul u sumrak, besplatno

#8 Glenview

Glenview

Parada 4.jula u Glenview-u se vraća posle dvogodišnje pauze, pomerajući se sa Lehigh i Glenview Roads u 11:30h (biciklistička parada počinje u 11:15h iz Jackman Park-a). Kasnije idite u Gallery Park u 17h za prodavce hrane, živu muziku i plesnu žurku predvođenu DJ-em, nakon čega sledi vatromet sinhronizovan sa muzikom.

Gallery Park, 4.jul u 21:30h, besplatno

#9 Lake Forest

Lake Forest

Ova proslava 4.jula obično okuplja zabavne muzičke izvođače (prethodni nastupi su uključivali The Village People, Eddie Money i Rick Springfield) pa se pripremite da zaplešete od srca pre nego što vatromet počne u 21:31h. Deerpath Community Park, 4.jul, kapije se otvaraju u 17h, vatromet u 21:40h; ulaznica je 30 dolara, stanovnici Forest Lake-a i Bluff Lake-a 25 dolara, deca do 5 godina besplatno

#10 Mount Prospect

Mount Prospect

Pogledajte dva kruga polusatnih vatrometa koji počinju u 21h u okviru Dana nezavisnosti koju organizuje lokalni Lions Club, koji ima svoj šou 4.jula. Ljudi takođe mogu uživati u prepunom spisku događaja između vatrometa, od nastupa tribute bendova do karnevalskih vožnji.

Melas Park, 4.jul u 21:30h

#11 Naperville

Naperville

Vatromet je ispraćaj za The Naperville Salute, festival fokusiran na veterane koji slavi Dan nezavisnosti tokom tri dana uz hranu, živu muziku i igre. Vatromet u ponedeljak treba da počne u sumrak.

Frontier Park, 4.jul u sumrak, besplatno

#12 Oak Park

Oak Park

Oak Park počinje dan svojom godišnjom paradom povodom Dana nezavisnosti, koja kreće u 10h iz Longfellow Park-a u Ridgeland Avenue i Adams Street. Ostanite do sumraka za vatromet koji se ispaljuje sa fudbalskog stadiona Oak Park i River Forest srednje škole.

East Avenue i Lake Street, 4.jul u sumrak; besplatno

#13 Orland Park

Orland Park

Proslavite Dan zahvalnosti u Orland Park-u nastupom višežanrovskog benda 4CAST od 19:15h do 21:15h; od tada, publika će biti pozvana da se pridruži pevanju državne himne pre nego što počne vatromet u 21:30h.

Centennial Park, 4.jul u 21:30h, besplatno

#14 Park Ridge

Park Ridge

Oni koji žele da prisustvuju događaju se podstiču da ponesu piknik (bez alkohola i roštilja) za veče muzike uživo pre nego što vatromet u Park Ridge-u počne u sumrak.

Maine East srednja škola, 2601 Demster St. 3.jul, u sumrak, besplatno

#15 Rosemont

Rosemont

Rosemont-ova letnja serija koncerata Rockin in the Park je domaćin ove posebne emisije od 4.jula, gde možete da gledate Silver Bullet Band STL (obrada grupe Bob Seger-a). Nakon toga, šou muzičkog vatrometa će vas iznenaditi! Pogledajte stranicu događaja Rockin in the Park za kompletan raspored emisija koje će ovog leta imati vatromet.

Parkway Bank Park, 4.jul, od 19h – 22h, besplatno

#16 Skokie

Skokie

Posle Skokie-ve parade u centru grada (koja počinje u podne 4.jula, polazeći od Oakton Community College-a), svi koji žele da prisustvuju će biti počašćeni žurkom u Niles West srednjoj školi na kojoj će biti hrane, pića i žive muzike. Ali, glavni događaj se dešava u sumrak, kada grad predstavlja svoj zapanjujući 3D vatromet – prvih 10.000 gostiju će čak dobiti besplatne 3D naočare.

Niles West srednja škola, 4.jul u sumrak, besplatno

#17 Wilmette

Wilmette

Čak i ako ne učestvujete u Wilmette-ovom Yankee Doodle Dash-u 5K, možete se uputiti u Gilson Park na veče koncerata, nastupa Jesse White Tumblers-a i vatromet koji će završiti noć.

Gillson Park, 3.jul, 21:30h, besplatno

#18 Wheaton

Wheaton

Za razliku od većine predgrađa, Wheaton-ov vatromet 4.jula se održava 3.jula. Dođite u Graf Park u 17:30h na igre na travnjaku, muziku, ustupke i poklone; vatromet će se dići u nebo sa početkom u 21h. Nastavite sa proslavom sledećeg jutra na gradskoj paradi u centru Wheaton-a, koja počinje u 10h.

Graf Park, 3.jul, 21h, besplatno

 

Izvor: Timeout.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0