Na prodaju kuća i plac u banji Vrdnik, Fruška gora

Na prodaju kuća i plac u banji Vrdnik, Fruška gora

Kompletan accounting za trucking kompanije
Jelena Radnich – Notary Public Mobile& Apostille
Na prodaju 2016 FL Cascadia, DD15 720K, manual 10
Na prodaju kuća i plac u banji Vrdnik, Fruška gora. Kuća je uknjižena 79m² i nalazi se na placu veličine 4000 m².
Ovo je jedinstven plac u termalnoj i vazdušnoj banji Vrdnik, pozicioniran tik uz nacionalni park Fruška gora. Deo placa, oko 20 ari, se nalazi pod šumom, na 340m nadmorske visine.
Kuća je 2022. kompletno renovirana – unutrašnji radovi, nova stolarija, komarnici, zamenjen krov, postavljena izolacija na krov (13 cm) i na spoljne zidove, po strukturi sendvič zid (cigla – mineralna vuna – cigla) (10cm stiropora) i nova fasada. Izuzetno energetski efikasna zaštita i veoma prijatan ambijent. Uvedena i gradska voda. Kuća se sastoji od dve spavaće sobe, kupatila, kuhinje, trpezarije i dnevne sobe, kao otvorenog prostora. Takođe, ima i garderober, špajz i hodnik sa velikim cipelarnikom. Ispod kuće se nalazi izuzetno kvalitetno urađen, funkcionalan podrum od 14m². Kompletno opremljena i udobna za život, povremeni boravak ili izdavanje.
Vlasništvo 1/1.
U samoj banji Vrdnik nalazi se čuveni hotel Premier, hotel Fruške terme, kao i Termal, koji su nadaleko poznati po svojim sadržajima, dok uz sam plac prolazi i staza zdravlja, obeležena staza za šetnju kroz šumu. Nalazi se na vazdušnoj liniji između manastira Ravanica i Jazak, a na 2km se nalazi čuveni izvor vode za piće Jazak.
Zagarantovana velika privatnost i mir, jer se nalazi u blizini 4 vikend kuće u kojima se retko boravi.
Kontakt telefon +381642313067 (Viber, Whatsapp)

COMMENTS

WORDPRESS: 0