MTEL velika nagradna igra i MTEL foosball turnir na SRBIJADI 2023.

MTEL velika nagradna igra i MTEL foosball turnir na SRBIJADI 2023.

Koncert Amore Per Sempre, Beograd, Njujork, London
Ponovo otvoreno klizalište u Maggie Daley Parku
Muzej nauke i industrije ponovo otvoren. Besplatan ulaz do 14. avgusta!

Dragi članovi srpske dijaspore,

Uzbudljive vesti! U saradnji sa MTEL USA kompanijom, predstavljamo vam MTEL Veliku dodelu nagrada i MTEL Foosball turnir – koje ćemo organizovati na jedinstvenoj sportskoj manifestaciji “Srbijada” koja će se održati 2. do 3. septembra na lokaciji 19697 W Grand Ave, Lake Villa. MTEL USA kao diamond sponzor Srbijade poziva sve ljubitelje fudbala iz naše dijaspore u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, da se okupimo i provedemo dva dana puna uzbuđenja, sportskog duha i neodoljivih nagrada!

MTEL Velika dodela nagrada – Osvojite impresivne nagrade: Svi zainteresovani, kao i posetioci manifestacije koji se registruju ulaze u uzbudljivu nagradnu igru sa fantastičnim nagradama:

  • 2 x PlayStation 5 konzola: Vaša igračka avantura postaje stvarnost sa ovim moćnim konzolama. Uživajte u najnovijim igrama i tehnologiji.
  • 10 x godišnja MTEL TV pretplata: Nikada ne propustite svoje omiljene TV kanale i domaće serije uz besplatnu godišnju pretplatu na MTEL TV. MTEL TV vam omogućava da gledate preko 270 kanala sa Balkana, domaće hit serije i kultne filmove.
  • 20 x polugodišnja MTEL TV pretplata: Uživajte u sjajnom TV iskustvu uz polugodišnju pretplatu na MTEL TV.

Registracija za Nagradnu igru: Svi zainteresovani za MTEL Veliku dodelu nagrada mogu se prijaviti OVDE brzo i jednostavno. Ova fantastična prilika važi za posetioce iz Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Posetioci manifestacije Srbijada koji se registruju na MTEL štandu ili skeniranjem koda sa MTEL promo materijala takođe mogu učestvovati. Prijave traju do 3. septembra do 8 PM CST.

MTEL Foosball Turnir – Dokažite svoju spremnost: Pored uzbudljivih fudbalskih mečeva koje ćemo pratiti na Srbijadi, imaćete priliku da pokažete svoje majstorstvo na fudbalskom stolu (foosball). Povežite se sa drugim ljubiteljima fudbala, upustite se u takmičarski duh i uživajte u ovom dinamičnom takmičenju. Najbolje igrače foosball takmičenja nagradićemo posebno dizajniranim Winners’ Cup peharom i ekskluzivnim poklonima od MTEL TV-a. Svi zainteresovani posetioci mogu se prijaviti za učešće na licu mesta. Očekuje nas uzbudljivo takmičenje, gde će vaša veština i sportski duh biti ključ za osvajanje fantastičnih nagrada!

Pratite nas: Saznajte najnovije informacije o datumu i mestu održavanja turnira putem zvanične MTEL stranice i na društvenim mrežama (Instagram: @mtel.global, Facebook @mtelglobal). Takođe, možete se informisati na MTEL štandu tokom samog događaja.

Dođite i družite se sa nama na Srbijadi i MTEL štandu! Očekuje vas prilika da testirate MTEL TV uslugu, saznate više o nagradnoj igri i turniru, i dobijete mali poklon od MTEL kompanije. Spremite se za mnogo uzbuđenja i radosti!

Vidimo se na manifestaciji!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0