Možete otkazati smeštaj i dobiti novac nazad: Airbnb uvodi odlično rešenje za goste

Možete otkazati smeštaj i dobiti novac nazad: Airbnb uvodi odlično rešenje za goste

Najbolja mesta u Čikagu za uživanje u vatrometu 4.jula
10 najdosadnijih država u Americi
Važna promena u Targetu: Lični čekovi više nisu prihvaćeni kao oblik plaćanja

Airbnb je saopštio da ažurira svoju politiku kako bi olakšao otkazivanje rezervacija i povraćaj novca bez posledica zbog “nepredvidivih vremenskih događaja.”

Kompanija za iznajmljivanje smeštaja je saopštila u četvrtak da će njena postojeća politika izuzetnih okolnosti biti preimenovana kako bi bolje odražavala nove smernice za podršku otkazivanju i povraćaju novca.

“Izmene ove politike, uključujući i njeno novo ime, napravljene su kako bi sve bilo jasno za naše goste i domaćine i osiguralo da zadovoljava raznovrsne potrebe naše globalne zajednice”, rekla je Džunajper Dauns, vodeća politika zajednice Airbnb-a, u saopštenju. “Naš cilj je bio jasno objasniti kada politika važi za rezervaciju i obezbediti pravične i dosledne rezultate za naše korisnike. Ove izmene takođe dovode politiku u sklad sa industrijskim standardima.”

Prema trenutnoj politici, gosti mogu otkazati narednu ili aktivnu rezervaciju kada “neočekivani veliki događaji” van njihove kontrole – poput prirodnih katastrofa ili promena u vladinim putnim ograničenjima – utiču na njihovu sposobnost boravka na određenoj lokaciji, bez obzira na politiku otkazivanja domaćina. Domaćin takođe može otkazati rezervacije bez naknade.

usatoday.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0