Millennium Park ponovo otvoren za posetioce, ali uz ograničenja

Millennium Park ponovo otvoren za posetioce, ali uz ograničenja

“Trojka iz Bloka” u Čikagu 21. Avgusta
Srbijada 2023 – najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Čikagu
Chicago restaurant week 2022! Učestvuje više od 300 restorana

Jedna od najpopularnijih destinacija u Čikagu, Millennium park započeo je proces ponovnog otvaranja u ponedeljak, najavila je gradonačelnica Lori Lightfoot.

Park će biti otvoren svakog dana od 8 a.m. do 9 p.m. i neće biti dozvoljene grupe sa više od 10 ljudi, obavezno je nošenje maski za lice i socijalno distanciranje.

Za sada će za posetioce samo određeni delovi parka koji uključuju Chase promenadu, galeriju Boeing i vrt Lurie. Biće otvorena i The Crown Fountain i Wrigley Square, ali bez vode.

 

Koji delovi parka ostaju zatvoreni?

Popularni “Bean” posetioci parka će moći da posmatraju iz daljine. Veliki travnjak, the Welcome Center, biciklistički centar McDonald’s i most BP između Millennium parka i parka Maggie Daley ostaju zatvoreni.

Posetioci će morati da uđu u park na aveniji Michigan i Madison Street a izlaz će se nalaziti na Michigan Avenue i Washington Street. Park će biti privremeno zatvoren kada se dostigne dozvoljeni broj posetilacca. Ambasadori društvenog distanciranja nosi će zelene majice kako bi podsetili posetioce koji nisu u istoj grupi da ostanu na bar jedan metar udaljenosti.

COMMENTS

WORDPRESS: 0