McDonald’s ukida sve samouslužne aparate za gazirana pića u Americi

McDonald’s ukida sve samouslužne aparate za gazirana pića u Americi

Najbolji američki romani svih vremena koje morate pročitati
Ovo su najskuplji i najprestižniji restorani u Americi
FBI: Zločini iz mržnje u SAD u 2020. najbrojniji u poslednjih 12 godina

Gigant brze hrane, McDonald’s, planira da ukloni aparate za samoposluživanje gaziranih pića u svojim restoranima u Americi do 2032. godine, potvrdili su za CBS News u utorak. Predstavnik kompanije nije naveo kako će ova promena uticati na internacionalne lokacije.

McDonald’s USA je saopštio da prave ovu promenu kako bi iskustvo klijenata i radnika bilo konzistentno na svim tačkama naručivanja, bilo da je reč o ručku u restoranu, poseti preko “drive-through” ili naručivanju putem kompanijske aplikacije.

McDonald’s USA nije naveo kako će ukidanje aparata uticati na mogućnost dopune pića. Franšizne lokacije su do sada imale kontrolu nad politikom dopune pića, što je kompanija ranije delila na društvenim mrežama. CBS News je kontaktirao McDonald’s za dodatne detalje.

Korisnici su na društvenim mrežama istakli da su neke lokacije već uklonile aparate za samoposluživanje pića. Jedna osoba na platformi X, ranije poznatoj kao Twitter, rekla je da se promena dogodila u njihovom uobičajenom McDonald’s restoranu nedavno. Klijent je naveo da je zatražio dopunu pića i čekao više od pet minuta da ga dobije.

CBS

COMMENTS

WORDPRESS: 0