McDonald’s je spreman za transformaciju: Dobrodošli u WcDonald’s

McDonald’s je spreman za transformaciju: Dobrodošli u WcDonald’s

Ilinois – Upozorenje na zimsku oluju stupilo na snagu, škole prelaze na učenje na daljinu
SAD prete da budu novi epicentar epidemije, 250 novih slučajeva u Čikagu
Demokrate najavljuju da neće biti naglih promena imigracione politike u SAD

Počevši ovog meseca, lokacije McDonald’s-a širom sveta dobiće mini-redizajn inspirisan ljubiteljima anime, navodi se u saopštenju iz ovog lanca brze hrane.

Preuzimanje inspiracije iz mange, nazvano “WcDonalds” – sa prevrnutim zlatnim lukovima – aludira na to kako se lanac vidi u nekim od najpoznatijih anime filmovima i serijama, dodaje se u saopštenju.

“Anime je veliki deo današnje kulture, i volimo što nas naši fanovi već godinama pozivaju na razgovor”, izjavio je Tariq Hassan, glavni marketing i customer experience menadžer McDonald’s-a u Americi. “Univerzum WcDonalds-a je odraz onoga što su fanovi stvorili. Poštuje njihovu viziju i slavi njihovu kreativnost, dok je autentično donosi u život u naše restorane po prvi put ikada.”

U okviru transformacije, McDonald’s je udružio snage sa japanskim manga/ilustratorom Acky Bright-om kako bi kreirao i dizajnirao pakovanja za WcDonald’s meni proizvode. Dodatno, u ograničenom periodu, kupci će dobijati pakovanja inspirisana manga likovima posade WcDonald’s-a, nacrtanim od strane samog Acky-ja, navodi se u saopštenju.

Transformacija počinje 26. februara, saopštili su zvaničnici. Trajaće do 18. marta.

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0