Mask predstavio novi logo: Tviter više nema plavu ptičicu

Mask predstavio novi logo: Tviter više nema plavu ptičicu

Uskoro stižu telefoni koji će se sami popravljati
Hyundai potvrdio saradnju: Uskoro ćete moći da kupite automobil preko Amazona
Ove države u Americi imaju najveći broj imigranata

Vlasnik Tvitera Ilon Mask danas je predstavio novi logo te društvene platforme, beli znak “X” na crnoj pozadini, koji treba da zameni poznati simbol plave ptice.

Kada se platformi pristupa preko internet pretraživača, Tviter je već ostao bez plave ptičice, a na njenom mestu je novi znak.

Na pitanje jednog od korisnika kako će se sada zvati objave na Tviteru poznate kao tvitovi, Mask je odgovorio: “Iksovi” (“x’s”).

Zvanična stranica Tvitera na ovoj platformi je promenjena na “X”, ali stranica x.com nije aktivna.

“Uskoro ćemo se oprostiti od brenda Tviteer i postepeno, od svih ptica”, saopštio je Mask juče na toj društvenoj mreži.

On je tom prilikom rekao da želi da promeni logo Tvitera i pitao milione svojih pratilica da li bi im se svidela promena boje pozadine sajta iz plave u crnu.

Mask i šefica Tviteera Linda Jakarino su odvojeno na toj društvenoj mreži objavili logotip “X”, projektovan na zgradu kompanije Tviteer u San Francisku, prenosi Rojters.

“X je budućnost neograničenih interakcija… Globalno tržište za ideje, robu, usluge i mogućnosti”, objavila je juče Linda Jakarino na Tviteru.

Originalni logo Tvitera, plava ptica, je dizajniran 2012. godine, a još može da se vidi na ovoj platformi, navodi britanska agencija.

COMMENTS

WORDPRESS: 0