MALA SRPSKA PRODAVNICA – autentični proizvodi iz Srbije za dijasporu

MALA SRPSKA PRODAVNICA – autentični proizvodi iz Srbije za dijasporu

Donirajte 10$ i imate šansu da provedete 3 dana sa Novakom u Njujorku!
Državni sekretar Ilinoisa poručio vozačima: “Ne dolazite u Registar motornih vozila ukoliko nije neophodno”
Još 1 država uklonjena sa karantinske liste za putnike koji dolaze u Čikago

Mala srpska prodavnica osnovana je 2005. godine sa misijom da ljudima koji žive i rade u inostranstvu približi Srbiju i omogući da online kupe autentične proizvode iz Srbije. Želeli smo da onima koji su skoro otišli ublažimo nostalgiju, onima koji su rođeni daleko da pomognemo da ne zaborave svoje korene, a svim ljudima otvorenog uma približimo Srbiju.
Od 2005. godine menjali smo se, učili i razvijali. Od 2015 poslujemo u okviru Mala SRB Prodavnica doo koja se bavi isključivo Internet trgovinom, ali naša misija je ostala ista,kao i cilj – osmeh zadovoljstva na licu našeg kupca.

 

U okviru prodavnice možete pronaći dresove reprezentacije Srbije u raznim sportovima. Fudbal, košarka, vaterpolo, odbojka, hokej. Svi proizvodi su autentični!

Pored dresova tu su i trenerke modernog dizajna sa srpskim motivom, kao i program inspirisan istorijom. U asortimanu su i originalni klupske trenerke Crvene zvezde i Partizana.

Folklor je takođe važan segment identiteta. Sve narodne nošnje u našoj ponudi se izrađuju po meri. Drago nam je što smo omogućili i klubovima van Srbije da nabave narodne nošnje za svoje članove. Kod etno proizvoda izdvajamo Sirogojno jakne prepoznatljive širom sveta.

Za ljubitelje domaće kniževnosti tu bestseleri domaćih pisaca, knjige naših autora na engleskom jeziku, ali i kuvari imonografije.

Mala srpska prodavnica je pravo mesto za ljubitelje domaće muzike i filmova. Sve popularne serije i filmovi, aktuelni hitovi, i etno muzika na jednom mestu. U ovoj kategoriji očekuje nas najbrža isporuka.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 1