Lollapalooza – Sve što trebate znati o najvećem letnjem muzičkom festivalu u Čikagu

Lollapalooza – Sve što trebate znati o najvećem letnjem muzičkom festivalu u Čikagu

Srpska dijaspora donirala 4,25 miliona dolara tokom 2020. godine u dobrotvorne svrhe u Srbiji
Ovi gradovi u Americi biće domaćini SP u fudbalu 2026. godine
Srpski basketaš Dušan Bulut posle bronze u Tokiju stiže u Čikago

Lollapalooza će još jedno leto obradovati čikaški Grant Park, ali kada je zapravo ovaj muzički festiavl i kako možete kupiti karte?

Dua Lipa, J. Cole i Green Day bi trebalo da predvode četvorodnevni festival od 28. do 31.jula, kao i mnogi drugi umetnici kao što su Lil Baby, Machine Gun Kelly, Kygo i Doja Cat.

Jednodnevne karte za muzički festival Grant Park-a u Čikagu se kreću od 125 dolara za ulaznice za opštu ulaznicu do 4.200 dolara za četvorodnevnu platinastu kartu, a sve su već u prodaji.

Ulaznice za General Admission+ se prodaju za $225, što uključuje hladovinu i sedenje u dva privatna šumarka u blizini Buckingham Fontane, premium toalete i bar sa punom uslugom po željenim cenama.

Dostupni su i novi paketi ulaznih karata, sa dvodnevnim i trodnevnim propusnicama koje se pridružuju kolekciji. Dve jednodnevne propusnice koštaće 200 dolara, a tri jednodnevne 330 dolara na sajtu festivala, kojem možete pristupiti klikom OVDE.

Evo kompletnog sastava:

U toku sedmice koja prethodi festivalu, na mnogim čikaškim mestima će popularni umetnici sa Lollapalooza festivala izaći na svoje bine, a raspored posle show-a je objavljen u utorak.

The House of blues, Metro and Aragon Ballroom, između ostalih, ugostiće izvođače kao što su The Wombats, Wallows, The Regrettes, Zhu, Fletcher i Beach Bunny od 26. do 31.jula.

Evo punog rasporeda:

Ulaznice za aftershow događaje se prodaju u petak u 10h. Sajt na kome se prodaju možete videti klikom OVDE.

Organizatori su napomenuli da će za događaj možda biti potrebna posebna pažnja kada su u pitanju zdravstvene i bezbedonosne politike – kao što su negativni testovi, maske i dokaz o vakcinaciji, slično kao i prošle godine. Detalji o ovim COVID merama biće objavljeni uoči festivala.

Ilinois i Čikago su 28.februara ublažili svoja ograničenja u vezi virusa COVID-19, ukinuvši nošenje maski u zatvorenom prostoru i dokaze o vakcinaciji. Lollapalooza se, između mnogih drugih letnjih festivala, naplaćuje kako bi se vratila na veličinu i obim pre pandemije.

 

Izvor: Nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0