Lollapalooza – Sve što trebate znati o najvećem letnjem muzičkom festivalu u Čikagu

Lollapalooza – Sve što trebate znati o najvećem letnjem muzičkom festivalu u Čikagu

Ove godine bez tradicionalnog vatrometa na Navy Pier-u
Koncert Amore Per Sempre, Beograd, Njujork, London
Bank of America Čikaški maraton. Evo šta biste sve trebali da znati uoči predstojeće trke

Lollapalooza će još jedno leto obradovati čikaški Grant Park, ali kada je zapravo ovaj muzički festiavl i kako možete kupiti karte?

Dua Lipa, J. Cole i Green Day bi trebalo da predvode četvorodnevni festival od 28. do 31.jula, kao i mnogi drugi umetnici kao što su Lil Baby, Machine Gun Kelly, Kygo i Doja Cat.

Jednodnevne karte za muzički festival Grant Park-a u Čikagu se kreću od 125 dolara za ulaznice za opštu ulaznicu do 4.200 dolara za četvorodnevnu platinastu kartu, a sve su već u prodaji.

Ulaznice za General Admission+ se prodaju za $225, što uključuje hladovinu i sedenje u dva privatna šumarka u blizini Buckingham Fontane, premium toalete i bar sa punom uslugom po željenim cenama.

Dostupni su i novi paketi ulaznih karata, sa dvodnevnim i trodnevnim propusnicama koje se pridružuju kolekciji. Dve jednodnevne propusnice koštaće 200 dolara, a tri jednodnevne 330 dolara na sajtu festivala, kojem možete pristupiti klikom OVDE.

Evo kompletnog sastava:

U toku sedmice koja prethodi festivalu, na mnogim čikaškim mestima će popularni umetnici sa Lollapalooza festivala izaći na svoje bine, a raspored posle show-a je objavljen u utorak.

The House of blues, Metro and Aragon Ballroom, između ostalih, ugostiće izvođače kao što su The Wombats, Wallows, The Regrettes, Zhu, Fletcher i Beach Bunny od 26. do 31.jula.

Evo punog rasporeda:

Ulaznice za aftershow događaje se prodaju u petak u 10h. Sajt na kome se prodaju možete videti klikom OVDE.

Organizatori su napomenuli da će za događaj možda biti potrebna posebna pažnja kada su u pitanju zdravstvene i bezbedonosne politike – kao što su negativni testovi, maske i dokaz o vakcinaciji, slično kao i prošle godine. Detalji o ovim COVID merama biće objavljeni uoči festivala.

Ilinois i Čikago su 28.februara ublažili svoja ograničenja u vezi virusa COVID-19, ukinuvši nošenje maski u zatvorenom prostoru i dokaze o vakcinaciji. Lollapalooza se, između mnogih drugih letnjih festivala, naplaćuje kako bi se vratila na veličinu i obim pre pandemije.

 

Izvor: Nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0