Lollapalooza: Četiri dana muzičkog spektakla u srcu Čikaga

Lollapalooza: Četiri dana muzičkog spektakla u srcu Čikaga

Pogledajte film Borisa Malagurskog “Crna Gora: Podeljena zemlja” besplatno 7. januara!
Ovo su reči, filmovi i ljudi koje su Amerikanci najviše tražili na Google-u 2022. godine
USCIS – Lekarski pregled za dobijanje zelene karte sada važi dve godine

Čikago će se ponovno pretvoriti u epicentar muzičkog uzbuđenja jer četvorodnevni muzički festival Lollapalooza počinje u četvrtak, 3. avgusta, u prelepom Grant Parku. Ovaj dugoočekivani festival pruža nezaboravno iskustvo svim ljubiteljima muzike i okuplja bendove iz celog sveta na devet bina, privlačeći više od 400.000 posetilaca.

Lollapalooza je prvi put održan u Čikagu 1991. godine, a od tada je ovaj grad postao nesumnjiva lokacija za godišnje održavanje ovog spektakla. Ovogodišnje izdanje donosi neverovatnu postavu izvođača koji će oduševiti publiku četiri uzastopna dana.

Ulaznice za ovaj grandiozni događaj mogu se naći u različitim paketima. Jedinodnevna opšta ulaznica košta $125, dok je jednodnevna GA+ ulaznica dostupna po ceni od $225. Za one koji žele celokupno iskustvo, Four Day paket ulaznica košta $350 USD, dok su Four Day Platinum ulaznice dostupne po ceni od $4.200.

Raspored nastupa za svaki dan festivala izgleda impresivno. U četvrtak, 3. avgusta, očekuje nas nastup zvezda poput Billie Eilish, Karol G, Noah Kahana, Carly Rae Jepsen, Diplo, Portugal. The Man, i mnogih drugih.

U petak, 4. avgusta, doživećemo nezaboravne nastupe Kendrick Lamara, The 1975, Thirty Seconds to Mars, Foalsa, Peach Pita i Diesela.

Subota, 5. avgust, donosi nam izvođače poput Odesze, Tomorrow X Together, Maggie Rogers, Friday Pilots Club, The Revivalists, Sylvan Esso i Suki Waterhouse.

Poslednji dan festivala, nedelja, 6. avgust, biće rezervisan za zvezde poput Red Hot Chili Peppers, Lane Del Rey, Lil Yachty, Mt. Joy i Afrojacka.

Festival Lollapalooza trajat će od 3. do 6. avgusta 2023. godine, a održavaće se na adresi Grant Park, 337 E Randolph St, Čikago, IL 60601. Publika će uživati u nezaboravnom iskustvu uz neke od najvećih imena muzičke industrije. Ovo je prilika da se zajedno s bendovima i izvođačima proslavi strast prema muzici i uživa u četiri dana bezvremenskog zvuka i energije.

Secret Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0