LG predstavio prenosivi TV od 1000 dolara koji staje u kofer

LG predstavio prenosivi TV od 1000 dolara koji staje u kofer

10 najnaseljenijih gradova Sjedinjenih Država – Evo i nekoliko zanimljivosti o svakom od njih
Fully furnished house in Willow Springs For Rent
Evo kako da dođete do američke penzije i ostalih beneficija socijalnog osiguranja

Najnoviji proizvod kompanije LG, StanbyMe Go, je aktovka koja sadrži prenosivi TV unutra. Zamislite izraz lica onih koji sede pored vas u metrou kada postavite StanbyMe Go na krilo i otvorite je da otkrijete 27-inčni ekran na dodir, sa ugrađenom baterijom i zvučnicima. LG trenutno prima prednarudžbine za StanbyMe Go po ceni od 1.000 dolara, a isporuke će početi kasnije ovog meseca. Ako naručite do 27. avgusta, dobićete besplatan LG XBoom 360 Bluetooth zvučnik, koji inače koštaju 300 dolara.

StanbyMe Go zaista izgleda kao aktovka, sa dva kopčanja koja je drže zatvorenu i ručkom za nošenje. Tvrdi omotač trebalo bi da pomogne u zaštiti svih komponenti unutar kućišta.

Sudeći prema slikama, ne izgleda kao da ima dodatnog prostora za nošenje nečega drugog: Ovo je striktno aktovka posvećena zabavi.

Nakon otvaranja aktovke, odmah vas dočekuje 27-inčni 1080p LED dodirni ekran. Postoji ruka koja se podiže iz aktovke, postavljajući ekran u potpunosti na vašoj željenoj visini i uglu. Čak možete okrenuti ekran iz horizontalnog u vertikalni režim.

StanbyMe Go pokreće LG-ova WebOS platforma, što znači da možete instalirati aplikacije i strimovati putem Wi-Fi veze bez potrebe za dodatnim uređajem za strimovanje.

Kućište ima ugrađene zvučnike snage 20W sa podrškom za Dolby Atmos, što bi trebalo da bude dovoljno glasno da ispuni okolinu u neposrednoj blizini, kao što su kamp, veče gledanja filma u dvorištu ili čak zabava na otvorenom.

COMMENTS

WORDPRESS: 0