Leto se bliži: Najveći akva park u Ilinoisu otvara svoja vrata

Leto se bliži: Najveći akva park u Ilinoisu otvara svoja vrata

Lepo vreme stiže u Čikago. Temeperature i do 30 stepeni celzijusa
Od petka nove zabrane za rad barova i restorana u Čikagu
Velika online rasprodaja: Novi Amazon Prime Day očekuje nas u oktobru

Vlasnici akva parka Raging Waves, smeštenog na adresi 4000 N. Bridge St., saopštili su da će park biti otvoren 3. juna. Raging Waves, najveći akva park u Ilinoisu, prostire se na 58 hektara i sadrži 32 vodena tobogana, lenju reku, bazen sa talasima i još mnogo drugih atrakcija za istraživanje, kako je navedeno na njihovoj veb stranici. Park uključuje i trkački vodeni tobogan sa šest traka pod nazivom Aussie Mat Dash, jedan od samo tri ovakva tobogana na svetu i prvi u Ilinoisu.

“Srećni smo što počinjemo našu 16. sezonu. Pozivamo porodice da se vrate u Raging Waves park ovog leta”, rekao je suvlasnik u saopštenju za medije. Cena dnevne propusnice iznosi 55 dolara, dok privatne kabine koštaju 200 dolara. Sezonske karte su trenutno u prodaji po ceni od 100 ili 140 dolara, ali stanovnici imaju pravo na propusnice po ceni od 90 dolara.

Kupljene karte se mogu koristiti za ulazak u park svakog dana kada je otvoren tokom sezone, a to je do 4. septembra. Raspored vodenog parka možete pogledati na njihovoj veb stranici, a karte se mogu kupiti putem iste.

Park trenutno zapošljava novo osoblje za letnje pozicije, uključujući spasioce i druge. Više informacija o poslovnim prilikama u parku možete pronaći na njihovoj veb stranici. U oblasti Čikaga postoji niz drugih akva parkova, uključujući Great Wolf Lodge i Six Flags Great America.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0