Kvalitetna hrana iz Srbije od sada dostupna na Amazonu!

Kvalitetna hrana iz Srbije od sada dostupna na Amazonu!

SAD odobrile treću dozu vakcine za osobe sa oslabljenim imunitetom
Da li ste primili novac od odštete koju Facebook plaća Ilinoisu? Evo šta treba da znate
Rok važenja vozačkih dozvola i ID-a u Ilinoisu produžen do marta

Kovoli.com je od prošle godine uplovio u nove poslovne vode: Pored rada na promovisanju zanatskih proizvođača u Srbiji, uz podršku USAID-a pokrenuli su projekat za izvoz dobre hrane iz Srbije na međunarodno tržište, sa fokusom na Ameriku.

Trebalo je mnogo truda i rada da postavimo stvari na svoje mesto, krenuvši od istraživanja tržišta, preko selekcije kompanija koje su spremne za izvoz, do održavanja treninga o izvozu i prodaji proizvoda pod trgovinskom markom, nalaženja platformi gde se kompanije mogu registrovati i nuditi svoje proizvode i još puno istraživanja, još puno strategija i bezbroj mejlova i poziva, a sve sa jednim ciljem: da ljubitelji hrane širom sveta imaju priliku da probaju i kupe hranu srpskih proizvođača.

Good Food & Stuff
Kovoli.com pokrenuo je brend za američko tržište pod nazivom Good Food & Stuff koji je organizovan kao “Food Export hub” i uz pomoć naših partnera u Americi, AB company iz Čikaga i Tasty Europe kanala na Amazonu, sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je 9 proizvoda proizvođača iz Srbije (Min commerce, Stanišić Bio i Real Red Raspberry) dospelo na tržište SAD-a. U pitanju su sledeći proizvodi: Chilito Opako ljuti sos, Chilito Slatko ljuti sos, Delish roštilj sos sa šljivom, zatim vegan namazi sa šumskim pečurkama (crna truba, vrganj, lisičarka, smrčak i crni tartuf), kao i namaz od maline, 80% malina, koji je dobio i nagradu Superior taste award Briselskog instituta, za ukus i kvalitet. Osim što su svoje mesto našli na Amazonu, ovi proizvodi uskoro će se naći i na policama specijalizovanih prodavnica hrane, kao i na meniju nekoliko balkanskih restorana širom Amerike.

Proizvodi su od pre nekoliko dana dostupni za kupovinu, pa vas pozivamo da ovu vest podelite sa svim prijateljima, rodbinom ili kolegama koji žive u Americi, ali i u drugim zemljama u inostranstvu jer je kupovina preko Amazona moguća širom sveta.

Podržite proizvođače dobre hrane iz Srbije u pohodu na najveće tržište na svetu!

COMMENTS

WORDPRESS: 0