Kvalitetna hrana iz Srbije od sada dostupna na Amazonu!

Kvalitetna hrana iz Srbije od sada dostupna na Amazonu!

Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi 12. novembra u Compass Areni
Zašto je toliko skupo biti samac u Americi
7 restorana u oblasti Čikaga proglašeni među najpopularnijim mestima za branč u SAD

Kovoli.com je od prošle godine uplovio u nove poslovne vode: Pored rada na promovisanju zanatskih proizvođača u Srbiji, uz podršku USAID-a pokrenuli su projekat za izvoz dobre hrane iz Srbije na međunarodno tržište, sa fokusom na Ameriku.

Trebalo je mnogo truda i rada da postavimo stvari na svoje mesto, krenuvši od istraživanja tržišta, preko selekcije kompanija koje su spremne za izvoz, do održavanja treninga o izvozu i prodaji proizvoda pod trgovinskom markom, nalaženja platformi gde se kompanije mogu registrovati i nuditi svoje proizvode i još puno istraživanja, još puno strategija i bezbroj mejlova i poziva, a sve sa jednim ciljem: da ljubitelji hrane širom sveta imaju priliku da probaju i kupe hranu srpskih proizvođača.

Good Food & Stuff
Kovoli.com pokrenuo je brend za američko tržište pod nazivom Good Food & Stuff koji je organizovan kao “Food Export hub” i uz pomoć naših partnera u Americi, AB company iz Čikaga i Tasty Europe kanala na Amazonu, sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je 9 proizvoda proizvođača iz Srbije (Min commerce, Stanišić Bio i Real Red Raspberry) dospelo na tržište SAD-a. U pitanju su sledeći proizvodi: Chilito Opako ljuti sos, Chilito Slatko ljuti sos, Delish roštilj sos sa šljivom, zatim vegan namazi sa šumskim pečurkama (crna truba, vrganj, lisičarka, smrčak i crni tartuf), kao i namaz od maline, 80% malina, koji je dobio i nagradu Superior taste award Briselskog instituta, za ukus i kvalitet. Osim što su svoje mesto našli na Amazonu, ovi proizvodi uskoro će se naći i na policama specijalizovanih prodavnica hrane, kao i na meniju nekoliko balkanskih restorana širom Amerike.

Proizvodi su od pre nekoliko dana dostupni za kupovinu, pa vas pozivamo da ovu vest podelite sa svim prijateljima, rodbinom ili kolegama koji žive u Americi, ali i u drugim zemljama u inostranstvu jer je kupovina preko Amazona moguća širom sveta.

Podržite proizvođače dobre hrane iz Srbije u pohodu na najveće tržište na svetu!

COMMENTS

WORDPRESS: 0