Kruzer kompanije traže volontere za probna krstarenja

Kruzer kompanije traže volontere za probna krstarenja

Intervju: Darko Vlogs – Instagram senzacija iz kamiona!
U Čikagu uspešno održana “Trojka iz Bloka”, prikupljeno više od 15 000 dolara
Više nije potreban karantin ili negativan test za putnike koji dolaze u Čikago

Kruzer kompanije traže putnike volontere koji će isploviti na simulirana putovanja i testirati COVID-19 protokole pre nego što bi kompanije mogle da nastave svoja redovna krstarenja.

Royal Caribbean uskoro će početi da traži volontere za njihova probna krstarenja, međutim, tek treba da se utvrdi kako će regrutovati svoje volontere, rekla je Vicky Freed, SVP prodaje, trgovinske podrške i usluga kompanije, tokom veb-seminara ove nedelje.

„Obavićemo seriju plovidbi koristeći naše zaposlene i druge dobrovoljce da testiramo protokole i izvršimo modifikacije“, objasnila je ona.

Prema novim pravilima koje su prošle nedelje objavio Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), brodovi moraju da održe simulirana putovanja kako bi „testirali sposobnost kompanija da ublaže rizik od COVID-19“.

Kompanije moraju pismom obavestiti volonetere da „učestvuju u simulaciji neproverenih zdravstvenih i bezbednosnih protokola radi testiranja krstarenja i da je plovidba tokom pandemije u osnovi rizična aktivnost“.

Ova putovanja će morati da uključuju procedure ukrcavanja i iskrcavanja, uključujući prijavu na terminal, aktivnosti na brodu, ručavanje i zabave, kao i privatne izlete na obalu, ako je to planirano.

Kompanije takođe moraju da testiraju postupke evakuacije, izolaciju putnika ili posade sa koronavirusom.

Dobrovoljci za probna putovanja moraju biti stariji od 18 godina i pružiti pismenu potvrdu od zdravstvenog radnika da nemaju prethodno postojeće medicinsko stanje koje bi moglo da ih ugrozi od COVID-19, u skladu sa CDC pravilima.

COMMENTS

WORDPRESS: 0