Kompanija Tesla dobila je dozvolu za izgradnju restorana i “drive-in bioskopa” u Holivudu

Kompanija Tesla dobila je dozvolu za izgradnju restorana i “drive-in bioskopa” u Holivudu

Izrada sleeper za box kamione! DOT Legal Sleeper
Ko, gde i koliko troši na namirnice: Tri od deset najskupljih gradova su u Kaliforniji
Čikago izabran za najbolji veliki grad u Americi

Prema izveštajima, Tesla, koja je u vlasništvu Elona Muska, dobila je zvaničnu dozvolu za realizaciju planova izgradnje restorana i “drive-in bioskopa” u stilu 1950-ih godina u Holivudu.

Ovaj kompleks biće opremljen kao Tesla Supercharger stanica koja će raditi celu noć i imati 32 punjačke stanice, ali će takođe imati i tradicionalnije elemente, uključujući dva velika filmska ekrana na kojima će se prikazivati isečci iz klasičnih filmova i restoran sa sedištima na krovu.

Tesla je dozvolu za izgradnju dobila od Odeljenja za građevinu i bezbednost Los Anđelesa ranije ovog meseca, prema industrijskom blogu Teslarati, koji je dobio kopije dokumenata.

Prema izveštaju, Tesla trenutno planira izgradnju tematske restoracije u Holivudu na W. Santa Monica Bulevaru. Musk je prvobitno planirao da je smesti u Santa Moniku.

Najnovija serija odobrenja odnosila se na početnu inspekciju nivelacije za planirani Tesla kompleks. Ranije u julu, Tesla je već dobila dozvolu za izgradnju zidova i filmskih ekrana.

Morning Star

COMMENTS

WORDPRESS: 0