Kompanija Six Flags America ponovo otvara svoje parkove u Ilinoisu krajem Aprila

Kompanija Six Flags America ponovo otvara svoje parkove u Ilinoisu krajem Aprila

Evo kada će se otvoriti barovi i čuveni Lakefront Trail u Čikagu
Premijera filma “Dara iz Jasenovca” u Čikagu 5. februara! (Link za kupovinu karata)
11 stvari u kojima možete uživati u Čikagu tokom zime

Kompanija Six Flags America planira da ovog proleća ponovo otvori svoj tematski park i vodene parkove u Ilinoisu, uz obavezne rezervacije, proveru temperature na licu mesta i nošenje maski.

Six Flags America planira da se otvori 24. aprila, vodeni parkovi Hurricane Harbor Chicago i Hurricane Harbor Rockford 29. maja. Kompanija zapošljava 4.000 sezonskih radnika u Ilinoisu, rekla je portparolka Sandra Daniels.

Kompanija sa sedištem u Arlingtonu, u Teksas, uspostaviće online sistem za rezervacije kako bi pomogao u kontroli kapaciteta. Ljudi će moći da se konektuju na internet, odgovore na niz zdravstvenih pitanja, odaberu datum posete i kupe karte. Rezervacije za isti dan obično su dostupne, ali nisu svi vremenski termini možda otvoreni, rekli su iz kompanije.

Parkovi će koristiti beskontaktni sistem za merenje temperature posetilaca dok ulaze u park. Ako sistem primeti temperaturu od 38 stepeni celzijusa ili više, osoba će biti odvedena u posebno područje i ponovo proverena. Svakome sa potvrđenom temperaturom od 38 ili višom biće zatraženo da napusti imanje, rekao je Daniels.

Potrebna je maska za posetioce starije od 2 godine. Markeri na zemlji koristiće se za održavanje socijalnog distanciranja u redovima za vožnju i u trpezarijskim prostorima.

Kandidati za poslove biće virtuelno intervjuisani za radna mesta, rekao je Daniels. Zaposleni će se svakodnevno podvrgavati zdravstvenim pregledima.

Izvor: Chicago Tribune

COMMENTS

WORDPRESS: 0