Koja je najsrećnija država u Americi? Pogledajte gde se nalazi Ilionois

Koja je najsrećnija država u Americi? Pogledajte gde se nalazi Ilionois

Bil Gejts je sada najveći vlasnik privatnog poljoprivrednog zemljišta u Americi
Bela kuća odbacila predlog za uvođenje obaveznih “Covid pasoša”
Kolonizacija Amerike: Kako su Evropljani iz korena promenili Novi svet

Osećate se tužno, da ste pod stresom?

To bi moglo biti posledica vašeg mesta stanovanja.

Sajt za finansije Wallet Hub objavio je u ponedeljak svoje godišnje istraživanje o najsrećnijim državama u Americi, a  Ilinois nije ni u prvih 20 na ovoj listi.

U svom izveštaju, „Najsrećnije države 2019. godine u Americi“, analitičari su korisitli 31 ključni faktor za rangiranje, uključujući broj radnih sati, bezbednost na poslu, sportske aktivnosti i vremenske uslove.

Ako ste se pitali koja je država proglašena za najsrećniju u Americi, zaključak ovog istraživanja vas neće previše iznenaditi.
Najsrećnija država su prelepi Havaji, koji su se rangirali visoko zahvaljujući “emocionalnom i fizičkom blagostanju”, visokom rastu prihoda i niskoj stopi razvoda. Na Havajima takođe postoji najmanji udeo depresije kod odraslih.

Što se tiče Ilinoisa, nalazi se tačno oko sredine, na broju 24. ove liste.

Koje faktori utiču da Ilinois bude ovako nisko rangiran? Ilinois je među državama sa najvišom stopom dugoročne nezaposlenosti, zajedno sa Merilendom, Floridom, Nju Džersijem i Novim Meksikom. Ilinois je zauzeo 12. na listi na osnovu emocionalnog i fizičkog blagostanja.

Da li može gore? Naravno. Najnesrećnija država u Americi je Zapadna Virdžinija, razmislite o ovome pre nego što pomislite da se preselite ovamo.

COMMENTS

WORDPRESS: 0