Jedan od najtraženijih poštanskih brojeva u Americi nalazi se u Indijani

Jedan od najtraženijih poštanskih brojeva u Americi nalazi se u Indijani

Vrhovni sud dozvolio Bajdenu da ograniči hapšenja imigranata
Bez REAL ID ovo više nećete moći: Najnovije pravilo za sve američke građane
Ukoliko želite Facebook bez reklama, moraćete da platite

Grad na severozapadu Indijane jedan je od „najpoželjnijih poštanskih brojeva“ u SAD-u. Prema podacima koje je objavio Realtor.com, Highland u Indijani je jedan od najtraženijih poštanskih brojeva u Sjedinjenim Državama 2023. godine, i nalazi se na 6. mestu na listi.

Realtor.com je prilikom sastavljanja liste proveravao tržišnu potražnju i tempo tržišta, koji se definiše kao broj dana tokom kojih ponuda ostaje aktivna. Nekretnine koje se brzo prodaju u veoma popularnim oblastima čine listu „najpoželjnijih poštanskih brojeva“.

Highland u Indijani je bio vredan pažnje jer je više od 80% pregleda nekretnina u zajednici dolazilo iz metro oblasti Čikaga, što uključuje Naperville i Elgin.

Gahanna u Ohaju je na vrhu liste, a sledi Southington u Konektikatu. Ridgewood, Nju Džersi je na 3. mestu, a slede Andover, Masačusets i Nazareth, Pensilvanija. Dva druga grada na srednjem zapadu u top 10 su Trenton u Mičigenu na 7. mestu i Ballwin u Misuriju na 10. mestu.

Studija je bila ograničena na jedan poštanski broj po metropolitanskoj oblasti. Studija je zasnovana na podacima prikupljenim između januara i juna 2023. godine.

NBC

COMMENTS

WORDPRESS: 0