Iznajmite dom slavnog Walt Disney-a za svega $40.000 mesečno

Iznajmite dom slavnog Walt Disney-a za svega $40.000 mesečno

Broj naturalizacija u SAD dostigao najviši nivo u poslednjih 10 godina
Koliko treba da zarađujete da biste mogli da kupite kuću od 500.000 dolara
Amerika: Izgradnja kuća doživljava najveći pad još od 2020. godine

Za najveće ljubitelje Disney-a postoji nova jedinstvena prilika koja se ne sme propustiti. Čuvena kuća “Storybook Mansion” koja je nekada pripadala Waltu Disney-u sada je dostupna za iznajmljivanje po ceni od 40.000 dolara mesečno.

Ova impozantna vila, smeštena u prestižnom delu Los Feliz, bila je dom slavnog osnivača kuće Walt Disney Studios tokom 18 godina, od 1932. do 1950. godine. Upravo na ovom mestu, Disney je nadgledao stvaranje nekih od najpoznatijih klasičnih animiranih filmova poput “Bambi” i “Snežana i sedam patuljaka”.

Walt Disney je odabrao ovo imanje kao idealno mesto za podizanje svoje porodice, a takođe se poklopilo s tranzicijom Diznijevog studija iz malog poslovanja u giganta zabave“, izjavio je Chase Campen, agent za nekretnine, u saopštenju.

Disney-jeva vila obuhvata impresivno pozorište s originalnim ekranom na kojem je legendarni animator pregledao dnevne novine vezane za njegove filmske produkcije. Upravo na ovom mestu, Disney-jeve ćerke su bile izvor inspiracije za stvaranje kultnih likova kao što su Meri Popins i Vini Pu.

Ova prelepa vila raspolaže sa četiri spavaće sobe, pet kupatila i parkingom za 10 automobila. Za potencijalne zakupce, obavezno je položiti depozit od 120.000 dolara, a na njima će biti i troškovi za kablovsku televiziju, struju, smeće, vodu i gas.

The home theater in Walt Disney's "Storybook Mansion."

Zanimljiva činjenica je da je ova kuća koštala 50.000 dolara kada je izgrađena 1932. godine, što bi danas bilo ekvivalentno cifri od oko 1,1 milion dolara.

Tokom perioda dok je Walt Disney živeo na ovom imanju, stvoreni su i drugi animirani klasici poput “Fantazija“, “Dambo” i “Pepeljuga“, koji su ostavili neizbrisiv pečat u istoriji animiranog filma.

Ako ste pravi obožavalac Disney-a i želite da iskusite čaroliju koja se prenosi kroz svaku prostoriju ove kuće, ne propustite jedinstvenu priliku za iznajmljivanje “Storybook Mansion”. Ova nekretnina će vam omogućiti da hodate istim prostorima kojima je šetao sam Walt Disney, stvarajući legendarne crtane filmove koji su zadivili generacije.

 

 

Izvor: Cnbc.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0