Izbor za MISS: Srpska dijaspora u Americi bira najlepšu devojku

Izbor za MISS: Srpska dijaspora u Americi bira najlepšu devojku

Disney100: The Exhibition stiže u Čikago u novembru
The World Music Festival Chicago 2019
New Year’s Eve Fireworks at Navy Pier

“American Serbian Association for Prosperity” (A.S.A.P.), neprofitna organizacija iz Los Anđelesa, organizuje izbor za Mis Srpske Dijaspore SAD 2020 (www.Missserbiandiaspora.com). Zbog aktuelne situacije izbor će biti online, a pravo učešća imaju sve devojke srpskog porekla bez obzira gde su rođene (SAD, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora…) a koje sada zive u Americi.

Najbolje plasirana devojka koja je ujedno i državljanka Srbije biće učesnica velikog finala za izbor Miss Srbije 2020 koje će se krajem oktobra održati u Beogradu, u organizaciji kompanije Miss Yu.

Srpske žene su poznate u svetu po svojoj inteligenciji, sposobnostima i šarmu, ali pre svega po svojoj osobitoj lepoti kako spolja tako i iznutra. Naša buduća Mis srpske dijaspore SAD 2020 trebalo bi da odražava vrednosti koje srpski narod dugo neguje, a to su porodica, zajednica, intelektualno usavršavanje i iznad svega poštovanje naše vera i srpskog nasleđa,“ rekla je Marina Švabić, predsednica A.S.A.P. Fondacije.

izbor za miss u americi chicago glasnik

Ona dodaje da je u pitanju inovativan pristup već ustaljenom načinu biranja, koji kandidatkinjama daje priliku da se popularišu na socijalnim mrežama, koje su dominantni način komunikacije novih generacija.

“Buduće misice bi trebalo da budu obrazovane, šarmantne, da poštuju srpsku kulturu i tradiciju, ali i da su vične socijalnim mrežama (Facebook i Instagram). Fizička lepota takođe je veoma bitna, ali je ipak samo deo kompletne ličnosti kandidatkinje”, zaključuje Švabić.

Ideja organizatora je, prema njenim rečima, bila da se oformi jedna dugotrajna platforma na kojoj će se devojke prijavljivati, povezivati, prezentovati, diskutovati, ali na kojoj će moći da nauče određene nove veštine kao što su: javni nastupi, fotografija, modeling i stajling, koje bi im kasnije pomogle da se uspešno promovišu na socijalnim mrežama, ali i u poslu.

Pored glavne titule Mis Dijaspora SAD biće još nekoliko titula. Pobednica i dve pratilje će zahvaljujući kompaniji “Karisma Hotels and Resorts dobiti ekskluzivni sedmodnevni all-inclusive boravak u rizortu sa pet zvezdica za dve osobe u Kankunu u Meksiku ili na Jamajci, kao i pregršt kozmetičkih proizvoda i usluga, vredni nakit naše dizajnerke Jelene Mandić i media trening. Ostale učesnice takođe očekuju vredne nagrade.

Takođe, najbolje plasirana devojka koja ima srpsko državljanstvo i godine koje se uklapaju u protokol takmičenja Miss World (18-25) predstavljaće američku dijasporu u finalu za izbor Mis Srbija 2020. Ova devojka će dobiti i akademsku stipendiju na 4 godine, avionsku kartu i dvonedeljni boravak u lux hotelu na Tasosu u Grčkoj, kako bi se pripremila za nastup i finalni izbor Mis Srbija 2020 koji ce biti održan u glavnom gradu Srbije.

Celokupno takmičenje će se odvijati onlajn, prijave se mogu slati do 31.avgusta, a finale će biti upriličeno na Zoom platformi 19. Septembra.

Prijavljivanje je jednostavno – sve što je potrebno jeste da pošaljete 2 lepe fotografije, osnovne informacije i telefon (WhatsApp) na FB mesindžer @missserbiandiasporausa i tako postanete kandidatkinja ili ambasador ovog zabavnog, poučnog i korona-free takmičenja!

Prijave i više informacija na Telefon: +1 646 474 1825,  Email: miss.serbian.diaspora@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/missserbiandiasporausa/ …

WEBwww.Missserbiandiaspora.com

O Fondaciji A.S.A.P.

American Serbian Association for Prosperity je neprofitna organizacija osnovana u državi Kalifornija, sa ciljem da okupi, informiše, umreži i konstituiše srpsku dijasporu kao autohtonu i originalnu grupu Srba koji žive van matice. Organizacija aktivno širi mrežu svojih članova kako putem društvenih mreža i platformi kao sto su Facebook, Instagram i Zoom, tako i kontinuiranim okupljanjem pripadnika srpske dijaspore koji žive u južnoj Kaliforniji, kroz organizaciju raznih manifestacije kao sto su paneli, prijekcije, izložbe, samiti i network druženja. A.S.A.P. je podržana od strane Kancelarije za dijasporu i Srbe u regionu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, kao i od strane nase ambasade u Vašingtonu.

Izvor: Serbian Times

COMMENTS

WORDPRESS: 0