Iskoristite promociju: Frontier Airlines prodaje karte po ceni od samo 29 dolara

Iskoristite promociju: Frontier Airlines prodaje karte po ceni od samo 29 dolara

Bannockburn proglašen za najbolje mesto za život u oblasti Čikaga
Premijera predstave “Urnebesna tragedija” u Čikagu 1. marta
Tax Prep Services – Petar Stosic, EA

Frontier Airlines proslavlja svoju 29. godišnjicu specijalnim tarifama za putnike, ali putnici moraju brzo reagovati kako bi iskoristili ovu ponudu.

Prodaja u znak zahvalnosti kupcima uključuje letove po ceni već od 29 dolara za putovanja do 15. novembra 2023. godine. Određeni datumi crne liste se primenjuju.

Za dodatnih 29 dolara, putnici mogu dodati paket koji uključuje ručni prtljag, predati prtljag i mogućnost izbora sedišta. Takođe postoji mogućnost dodatnog paketa od 49 dolara koji uključuje refundabilnu kartu. Obe opcije uključuju jednu besplatnu promenu rezervacije.

Kupci koji kupe “The Perks” tokom promotivnog perioda će dobiti duplo više Frontier Miles-a. Oni koji kupe “The Works” će dobiti trostruko više Frontier Miles-a.

Da bi dobili jednokratnu besplatnu promenu leta, kupci moraju izabrati opciju Flight Flexibility prilikom procesa rezervacije.

Karte se mogu rezervisati online na FlyFrontier.com i moraju biti kupljene do 23:59 ET (istočno vreme) u četvrtak, 20. jula 2023. godine, da bi se iskoristila posebna tarifa.

Frontier podstiče putnike da unapred plate ručni i predati prtljag kako bi izbegli visoke troškove koji dolaze sa kupovinom na aerodromu u poslednjem trenutku.

Ova niskobudžetna aviokompanija je bila uključena u kontroverzu ranije ove godine nakon što su neki TikTok video snimci optužili portirske agente za naplatu naknada za predimenzionirane torbe za ručni prtljag za koje su tvrdili da su unutar Frontierovih ograničenja.

Frontier je potvrdio za Nexstar u saopštenju da portirski agenti imaju stimulaciju u vidu provizije za naplatu takvih naknada, ali je rekao da je to samo “radi sprovođenja pravila o veličini torbe kako bi se osiguralo da svi putnici budu tretirani fer, uključujući većinu onih koji se pridržavaju pravila.”

Wgntv

COMMENTS

WORDPRESS: 0