“Illumination: Tree Lights” Walking Experience ponovo u Čikagu ove jeseni

“Illumination: Tree Lights” Walking Experience ponovo u Čikagu ove jeseni

Air Serbia će od 3. juna koristiti Terminal 1 aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku
SERBIAN NEW YEAR’S EVE 2020
Nakon gotovo tri meseca Navy Pier se ponovo otvara 10. juna!

Omiljena čikaška manifestacija „Illumination: Tree Lights” u Morton Arboretumu vraća se u novembru ove godine.

Nakon što smo prošle godine posetili događaj kroz vožnju, ovaj put će to ponovo biti iskustvo šetnje i biće prikazano pet novih jedinstvenih svetlosnih displeja, uključujući i poseban prikaz „Human+Nature“.

Ovaj spektakl dugačak nešto više od kilometar trajaće na otvorenom od 20. novembra do 2. januara 2022. godine.

Popločana staza za pešačenje vodiće goste kroz veličanstveni pejzaž Arboretuma usred blistavih svetlosnih prizora i muzike koje zajedno ističu lepotu drveća zimi.

Posebno će biti osvetljena visoka skulptura „Hallow“ u Arboretumu, koja je jedna od pet masivnih prirodnih skulptura umetnika Danijela Popera predstavljenih na izložbi „Human+Nature“, koja je inspirisana drvećem.

U međuvremenu, godišnji favoriti, poput Symphony Woods, Treemagination, Ornament Hill i Enchanted Forest, vraćaju se ovog novembra.

„Manifestacija „Illumination: Tree Lights” je nezaboravno iskustvo, koje polako uranja goste u prirodu i naglašava mnoge načine na koje drveće predstavlja dar ljudima i zajednicama”, rekao je dizajner izložbe.

Gosti stariji od 21 godine mogu da prisustvuju posebnom događaju IllumiBrew pred otvaranje u četvrtak, 18. novembra i petak, 19. novembra i da prvi put pogledaju izložbu 2021. godine dok uživaju u degustaciji piva duž staze.

Karte za „Illumination: Tree Lights” u prodaji su od 1. oktobra.

Cene ulaznica se kreću od $7 do $24  po osobi i mogu se kupiti na linku ili telefonom na 630-725-2066. Mogu se kupiti i lično u Centru za posetioce Arboretuma ili na licu mesta svake večeri dok traje ovaj spektakl.

Aktuelnosti

COMMENTS

WORDPRESS: 0