Hotel Peninsula Chicago proglašen za drugi najbolji hotel na svetu

Hotel Peninsula Chicago proglašen za drugi najbolji hotel na svetu

USCIS – Lekarski pregled za dobijanje zelene karte sada važi dve godine
Chicagohenge stiže u septembru – Evo kada možete videti ovaj prirodni fenomen
Amerika danas obeležava Dan Martina Lutera Kinga

Hotel na Magnificent Mile-u nalazi se na drugom mestu prestižne liste “Top 1,000 najboljih hotela na svetu 2023” prema La Liste.

Sa jednom od najlepših silueta na svetu i brojnim zgradama koje nude fantastičan pogled na jezero Michigan i impresivan gradski pejzaž Čikaga, nije iznenađenje što naši hoteli često uživaju međunarodno priznanje.

Međutim, imati jedan od najboljih hotela na planeti svakako je nešto na šta treba biti posebno ponosan. U svetskoj rang listi koju je sprovela francuska kompanija La Liste, poznata po svojoj analizi najboljih restorana na svetu, Peninsula Chicago na Magnificent Mile-u izabrana je za drugi najbolji hotel na svetu.

Prema LA LISTE, da bi sastavila svoju jedinstvenu rang listu hotela, oni agregiraju recenzije i rezultate “iz preko 300 turističkih vodiča, drugih rangiranja, medijskih publikacija i sajtova za recenzije korisnika, kako nacionalnih tako i međunarodnih.”

Iz ovog istraživanja, izabrano je 5.000 vrunskih hotela, a koristeći svoj vlastiti algoritam, LA LISTE “izračunava ponderisanu prosečnu vrednost od 100 za svaki unos” i koristi je da rangira Top 1,000 najboljih hotela na svetu. Sa ocenom od 99,5, Peninsula Chicago izjednačila se sa dva hotela na drugom mesto na listi La Liste’s Top 1,000 najboljih hotela na svetu 2023: Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal u meksičkom odmaralištu Cabo San Lucas i Cheval Blanc St-Barth na francuskom Karipskom ostrvu Saint-Barthélemy.

Secret Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0