Hoh Rain Forest prašuma smeštena u nacionalnom parku Olympic u državi Washington

Hoh Rain Forest prašuma smeštena u nacionalnom parku Olympic u državi Washington

Čikago – Protest vozača Uber i Lifta protiv loših uslova rada
IRS produžava rok za prijavu poreza u državama pogođenim olujom
Dve čikaške picerije među najboljima u Americi

Čudesni Hoh Rain Forest! Ova prelepa prašuma smeštena je u nacionalnom parku Olympic u saveznoj državi Washington.

Hoh Rain Forest je jedna od najkišovitijih mesta na Zemlji, gde godišnje padne oko 380 cm kiše, što omogućava rast prelepih mahovina i paprati.

Ovde ćete pronaći stabla obložena mahovinom visine preko 90 metara, koja su stara nekoliko stotina godina. To su pravi divovi prirode!

Prašuma Hoh je dom za mnoge životinje, uključujući jelene, vidre, planinske kojote i mnoge vrste ptica. Možete imati priliku da vidite neke od njih tokom šetnje.

Istraživanje Hoh Rain Foresta pruža jedinstveno iskustvo susreta s netaknutom prirodom. Zvuk kiše koja kaplje, miris svežeg zraka i zelenilo svuda oko vas stvaraju magičnu atmosferu.

Staze koje vode kroz prašumu omogućavaju vam da istražujete prelepe vodopade i rečice koje se provlače kroz gustu vegetaciju.

Hoh Rain Forest je posebno fascinantan tokom leta kada sunčevi zraci prodiru kroz krošnje drveća, stvarajući prelepe svetlosne efekte u prašumi.

Ovo je idealno mesto za ljubitelje prirode, planinarenje, fotografisanje i opuštanje u miru netaknute prirode.

Prašuma Hoh je jedan od najvrednijih ekosistema na svetu i deo je UNESCO svetske baštine. Njeno očuvanje je od velike važnosti za buduće generacije.

Posetite Hoh Rain Forest i doživite jedinstveno iskustvo spoja prirode, mira i lepote. Ovaj prelepi kutak prirode neće vas ostaviti ravnodušnim! 🌿🌳

COMMENTS

WORDPRESS: 0