Hamburgeri iz tri restorana u Čikagu na listi 50 najboljih u Americi

Hamburgeri iz tri restorana u Čikagu na listi 50 najboljih u Americi

10 mesta na kojima možete ići u branje jagoda u Ilinoisu ovog leta
Ilinois: Od 1. januara veća minimalna cena rada
Šta ako američka Vlada obustavi rad? Četiri miliona ljudi će ostati bez plata

Hamburgeri iz tri popularna mesta u Čikagu su se našli na novoj listi “50 najboljih hamburgera u Sjedinjenim Američkim Državama”.

Lista koju je sastavio sajt za putovanja Big 7 Travel, rangirala je ove restorane koristeći recenzije korisnika na internetu i kritičara, kao i ocene urednika na osnovu konzistentnosti, atmosfere, usluge, vrednosti, prezentacije i drugih faktora.

Na 25. mestu na listi od 50 nalazi se Au Cheval, koji se često pojavljuje na Čikagovim listama za gurmane.

“Ovaj elegantni američki restoran konstantno se ocenjuje kao jedno od najboljih mesta za ljubitelje hamburgera u Sjedinjenim Američkim Državama”, stoji u opisu. “Zašto? Zamislite ogromne pljeskavice prelivene sirom, prekrivene hrskavom slaninom, sa prženim jajetom i možda čak i sa krompirom.”

Na 20. mestu na listi je Little Bad Wolf, u Andersonville kvartu.

“Little Bad Wolf je stekao popularnost na društvenim mrežama zbog svojih višeslojnih burgera – Wolf Burger je onaj koji treba da probate ukoliko zaista volite ogromne burgere”, napisali su urednici sajta Big 7 Travel. “To su tri pljeskavice, slanina, američki sir, krastavci, crveni luk, majonez sa crvenim lukom i prženo jaje.”

 

Treći i poslednji burger iz Čikaga na listi zauzeo je 10. mesto – Community Tavern, smešten u kvartu Portage Park.

“On mesto se već tri godine za redom nalazi na našoj listi, i to sa dobrim razlogom. Par koji vodi ovu tavernu ulaže mnogo ljubavi i pažnje u sva svoja jela, ali upravo je burger taj koji se ističe. Sa dve sočne pljeskavice, karamelizovanim lukom i začinjenim sosom, ovo je porudžbina koju ne smete da propustite.”

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0