Građani Čikaga daju super savete za život u gradu: Da li ste već čuli za neke od njih?

Građani Čikaga daju super savete za život u gradu: Da li ste već čuli za neke od njih?

7 stvari zbog kojih bi trebalo da angažujete imigracionog advokata
Ilinois uvodi obavezno zakazivanje za obnovu vozačkih dozvola na određenim lokacijama
Obradujte svoje najdraže u Srbiji ručno pravljenim prazničnim paketima uz besplatnu dostavu!

Užurbani gradski ritam, bogata kulturna scena i karakteristična arhitektura – sve su to elementi koji čine Čikago jednim od najuzbudljivijih gradova u Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, samo oni koji žive u ovom gradu mogu vam otkriti neke od “trikova” koji će boravak ovde učiniti još lepšim.

Članske kartice iz biblioteke pružaju pristup mnogo većem sadržaju nego što ljudi shvataju. Želite li da isprobate najnoviju video igru? Pozajmite je iz biblioteke.

Korišćenje autobuskog sistema Chicago Transit Authority: Osim vozova, mnogi korisnici preporučuju korišćenje autobuskog sistema CTA kao alternativnog načina transporta.

Besplatne bioskopske projekcije tokom toplijih meseci: Tokom toplijih meseci, grad Čikago često organizuje besplatne projekcije filmova na otvorenom, a to je sjajan način da provedete zabavno veče bez troškova.

Posete letnjim festivalima: Leti se u Čikagu održavaju brojni ulični festivali, ali korisnici napominju da iako možda izgleda da morate platiti ulaz, to nije slučaj sa mnogim festivalima.

Ovo su samo neki od saveta koje bi znali samo oni koji žive u Čikagu i koriste resurse grada na najbolji mogući način.

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0