Glasnik Box – Obradujte vaše najdraže u Srbiji – Free Shipping!

Glasnik Box – Obradujte vaše najdraže u Srbiji – Free Shipping!

Ažurirana karantinska lista za putnike koji dolaze u Čikago
Evo koliko “jugića” ima na američkim putevima 30 godina od poslednjeg uvoza. Ima ih više nego Bugatija
Zbog protesta Čikago možda ne ulazi u treću fazu otvaranja od srede

Udaljenost od porodice, rodbine, prijatelja i voljenih osoba može vas sprečiti da prisustvujete važnim momentima. Glasnik Box  servis čini da kilometri ne predstavljaju prepreku. Ukoliko ne možete svojim prisustvom da uveličate važan trenutak u životu vaših dragih osoba nema boljeg načina da ih iznenadite od poklona.

Besplatna dostava u roku od 48 časova

Glasnik Box  servis omogućava da vaš izabrani  paket u roku od 48 časova* (subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke) , uz besplatnu dostavu, stigne na željenu adresu u bilo kom gradu u Srbiji:

  • Čin darivanja nije prosto davanje poklona, to je trenutak razmene ljubavi i pažnje koji znači mnogo više od materijalne vrednosti samog dara.Odabir pravog poklona može biti težak, pa i stresan. Vrlo često vam zafale ideje, nemate dovoljno vremena, muče vas komplikovani načini plaćanja i dostave.
  • Glasnik Box čini vaš izbor lakim i jednostavnim. Izaberite željeni paket, platite karticom i vaš poklon će biti isporučen na bilo koju adresu u Srbiji u roku od 48 časova.*
  • Naši paketi su kombinacija modernog i tradicionalnog. Svaki paket je ručno pravljen i stiže sa vašom personalizovanom porukom. Za nas kilometri ne predstavljaju prepreku, naručite vaš poklon paket iz bilo kog dela sveta i mi ćemo ga isporučiti. Ne dozvolite da važni momenti u životu vaših voljenih prođu bez vas.

 

Troškovi i vreme dostave Glasnik Box paketa

Dostava Glasnik Box paketa je besplatna. Dostavu Glasnik Box paketa vrše kurirske službe i isporuka se vrši na teritoriji Srbije bez Kosova.

Svi proizvodi izloženi na sajtu spakovani su i spremni za slanje. Ali znajte da potrebno do 48h od momenta vaše narudžbine do dostave na željenu adresu. Subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke (ako poručite u petak u večernjim časovima po srpskom vremenu ili u toku vikenda vaša Vaša porudžbina će u ponedeljak biti predata kurirskoj službi i u utorak će biti isporučena.

COMMENTS

WORDPRESS: 0