Glasnik Box – Obradujte vaše najdraže u Srbiji – Free Shipping!

Glasnik Box – Obradujte vaše najdraže u Srbiji – Free Shipping!

Da li će Trampove izvršne uredbe uticati na novi stimulusni ček?
Da li morate platiti dug agencijima za naplatu potraživanja? Evo šta da radite ako vaš dug ode na kolekciju
DOT WEEK 2022: Danas počinje najveća kontrola kamiondžija u Americi

Udaljenost od porodice, rodbine, prijatelja i voljenih osoba može vas sprečiti da prisustvujete važnim momentima. Glasnik Box  servis čini da kilometri ne predstavljaju prepreku. Ukoliko ne možete svojim prisustvom da uveličate važan trenutak u životu vaših dragih osoba nema boljeg načina da ih iznenadite od poklona.

Besplatna dostava u roku od 48 časova

Glasnik Box  servis omogućava da vaš izabrani  paket u roku od 48 časova* (subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke) , uz besplatnu dostavu, stigne na željenu adresu u bilo kom gradu u Srbiji:

  • Čin darivanja nije prosto davanje poklona, to je trenutak razmene ljubavi i pažnje koji znači mnogo više od materijalne vrednosti samog dara.Odabir pravog poklona može biti težak, pa i stresan. Vrlo često vam zafale ideje, nemate dovoljno vremena, muče vas komplikovani načini plaćanja i dostave.
  • Glasnik Box čini vaš izbor lakim i jednostavnim. Izaberite željeni paket, platite karticom i vaš poklon će biti isporučen na bilo koju adresu u Srbiji u roku od 48 časova.*
  • Naši paketi su kombinacija modernog i tradicionalnog. Svaki paket je ručno pravljen i stiže sa vašom personalizovanom porukom. Za nas kilometri ne predstavljaju prepreku, naručite vaš poklon paket iz bilo kog dela sveta i mi ćemo ga isporučiti. Ne dozvolite da važni momenti u životu vaših voljenih prođu bez vas.

 

Troškovi i vreme dostave Glasnik Box paketa

Dostava Glasnik Box paketa je besplatna. Dostavu Glasnik Box paketa vrše kurirske službe i isporuka se vrši na teritoriji Srbije bez Kosova.

Svi proizvodi izloženi na sajtu spakovani su i spremni za slanje. Ali znajte da potrebno do 48h od momenta vaše narudžbine do dostave na željenu adresu. Subota i nedelja se ne računaju u dane isporuke (ako poručite u petak u večernjim časovima po srpskom vremenu ili u toku vikenda vaša Vaša porudžbina će u ponedeljak biti predata kurirskoj službi i u utorak će biti isporučena.

COMMENTS

WORDPRESS: 0