Frontier Airlines je najavio značajno pojednostavljenje svoje ponude

Frontier Airlines je najavio značajno pojednostavljenje svoje ponude

IRS najavio najveće povećanje doprinosa za 401(k) planove
Najopasnije države Amerike – Da li je vaša država jedna od njih?
Predstavljena nova karantinska lista za putnike koji dolaze u Čikago

Frontier Airlines je u petak najavio značajno pojednostavljenje svoje ponude tarifa, kao i druge promene prilagođene korisnicima za koje je rekao da su namenjene poboljšanju iskustva kupovine karata i letenja na ovoj ultra niskobudžetnoj avio-kompaniji.

Putnici su često prigovarali da je cenovna struktura Frontier-a nejasna. Njihov model “a la carte” značio je da su putnici morali da kupuju pakete ili pojedinačne dodatke uz svoju kartu za stvari kao što su izbor sedišta i ručni ili predati prtljag.

Iako će taj proizvod za kupovinu i dalje biti dostupan uz najjeftinije Basic karte prema novoj strukturi, avio-kompanija pojednostavljuje svoje cene sa tri nove kategorije karata koje uključuju više pogodnosti i usluga u jedinstvenoj ceni:

Economy paket, koji počinje od $30 po osobi po pravcu, uključuje ručni prtljag i izbor sedišta. Kupci takođe mogu dodatno platiti za predati prtljag uz ekonomsku kartu.

Premium paket, koji počinje od $50 po osobi po pravcu, uključuje izbor premium sedišta i ranije ukrcavanje, kao i sve pogodnosti ekonomskih karata.

Business paket, koji počinje od $100 po osobi po pravcu, uključuje sve prethodno navedene pogodnosti, kao i izbor sedišta UpFront Plus (Frontier-ova sedišta sa dodatnim prostorom za noge, koja takođe ostavljaju srednje sedište prazno), kao i do dve torbe do 50 funti za predati prtljag.

Let Frontier Airlines-a iz Denvera stiže na Međunarodni aerodrom Green Bay Austin Straubel u Wisconsinu 23. maja 2019.

Bez naknada za promene Osim za putnike koji kupuju najjeftinije Basic karte, svi putnici Frontier-a moći će da otkažu ili promene svoje karte bez plaćanja dodatne naknade. Avio-kompanija takođe produžava period važenja kredita za letove kako bi putnicima čiji se planovi menjaju pružila još više fleksibilnosti. Novoizdati Frontier krediti važiće 12 meseci. Prethodno su isticali nakon tri meseca.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0