Frontier Airlines: Godišnja pretplata po najnižoj ceni do sada

Frontier Airlines: Godišnja pretplata po najnižoj ceni do sada

Učesnik Ilinois lutrije osvojio 23,7 miliona dolara
Federalne rezerve opet podigle kamatne stope za 25 baznih poena. Evo šta to znači za vas
Srbija otvara vrata: Polovni automobili iz Amerike stižu na domaće tržište

Putnici koji traže povoljne letove za sledeću godinu sada mogu da kupe godišnju pretplatu Frontier Airlines “All-You-Can-Fly” tokom sezone praznične kupovine, po najnižoj ceni do sada.

Frontier, niskobudžetna avio-kompanija sa sedištem u Denveru, prethodno je nudila varijacije pretplata “all-you-can-fly” po promotivnoj ceni od $599, zatim $999, i letnju pretplatu po ceni od $399.

Kompanija je u sredu predstavila novu pretplatu po ceni od $499. Takođe, nude “ranu promotivnu ponudu za Crni petak”, koja uključuje besplatan Frontier Miles Silver Elite status tokom cele 2024. godine.

Oni koji su zainteresovani za dodatne pogodnosti potrebno je da kupe pretplate koje važe od 1. maja 2024. do 30. aprila 2025. do 28. novembra.

“Tokom 2023. godine, hiljade GoWild! pretplatnika uživalo je u neograničenim putovanjima ka brojnim destinacijama Frontiera, kako u zemlji tako i inostranstvu”, izjavio je predsednik Frontier Airlines, James Dempsey, u saopštenju za medije.

“Za sve one sa fleksibilnim planovima putovanja, pretplata predstavlja odličnu vrednost i sjajnu priliku za pristupačno putovanje.”

foxbusiness.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0