Field muzej, Adler planetarijum, Šed akvarijum i drugi: Evo na koje dane je ulaz besplatan

Field muzej, Adler planetarijum, Šed akvarijum i drugi: Evo na koje dane je ulaz besplatan

Srbi iz Čikaga spremaju paketiće za decu sa Kosova i Metohije
Tražite posao kao Owner Operator?
Korisnici iPhone uređaja će uskoro morati da se prilagode značajnoj promeni

Nekoliko muzeja i atrakcija u Čikagu i okolini, uključujući Šed Akvarijum i Field Muzej, objavili su desetine besplatnih dana ulaska tokom leta 2024. Napomena: Zoološki vrt u Linkoln Parku, u Čikagu, uvek je besplatan.

Evo punog spiska besplatnih dana poseta muzejima i atrakcijama u i oko Čikaga:

Besplatni dani za Art Institute: Stanovnici Ilinoisa mogu posetiti Art Institute Chicago besplatno četvrtkom uveče od 17:00 do 20:00, od 6. juna do 26. septembra. Prema sajtu Art Institute-a, besplatne karte mogu se rezervisati unapred.

Besplatni dani za Adler Planetarijum: Adler Planetarijum je besplatan za stanovnike Ilinoisa svake srede uveče od 16:00 do 22:00. Karte moraju biti kupljene online unapred. Prema saopštenju muzeja, planetarijum je uvek besplatan za nastavnike iz Ilinoisa.

Besplatni dani za Čikago Istorijski Muzej: Čikago Istorijski Muzej je objavio sledeće besplatne dane za leto 2024. godine. Prema zvaničnicima, muzej je uvek besplatan za aktivne pripadnike čikaške policije i vatrogasaca, nastavnike iz Ilinoisa, stanovnike mlađe od 18 godina i svu decu mlađu od 12 godina.

Besplatni dani za DuSable Muzej Crne Istorije i Edukacioni Centar: Muzej nudi besplatan ulaz svake srede, ali je potrebna online rezervacija.

Besplatni dani za Field Muzej: Prema saopštenju za medije, ulaz u Field Muzej će biti besplatan svake srede tokom 2024. godine za stanovnike Ilinoisa. Stanovnicima će biti potrebno da pruže dokaz o prebivalištu kako bi dobili besplatan ulaz. Ove ulaznice će biti dostupne samo na licu mesta, i ne mogu se rezervisati online, prema zvaničnicima Field Muzeja.

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0