Evo koji nas festivali očekuju u oktobru u Čikagu

Evo koji nas festivali očekuju u oktobru u Čikagu

Kako je Čikago postao svetska prestonica pokretnih mostova?
7 interesantnih činjenica o Čikagu za koje možda niste znali
Zelena Karta – Evo kako da skratite vreme čekanja i troškove za obrazac I-130

Kako je jesen konačno počela, sezonski festivali se vraćaju na ulice Čikaga. Od muzičkih festivala do događaja za Halloween, evo nekoliko načina da uživate širom grada:

Oktoberfest Naperville

Oktoberfest Naperville uključivaće igre, hranu, lokalno i tradicionalno pivo, kao i polku i rok muziku. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

Lincoln Square Ravenswood Apple Fest

35. Lincoln Square Ravenswood Apple Fest biće održan u subotu 01. oktobra i nedelju 02. oktobra. Više informacija možete pronaći ovde.

Fall Fest Lincoln Park Zoo

Osmo izvođenje festivala će sadržati bundeve i planine sena, kao i atrakcije kao što su panoramski točak od 65 stopa i lavirint za žetvu.

Ravinia Carnival

Highland Park žurka se održava u subotu 01. oktobra u parku Jens Jensen. Događaj uključuje živu muziku i porodične aktivnosti. Više informacija možete pronaći ovde.

Harvest Fest at Indian Boundary

Muzika će odzvanjati u nedelju 02. oktobra širom čikaškog Indian Boundary Parka i Kulturnog centra. Manifestacija poziva posetioce da beru i ukrašavaju bundeve, uživaju u igrama. Događaj će biti besplatan.

Fright Fest

Fright Fest, najsablasnija proslava Six Flags Great America vraća se u zabavni park Gurnee za svoju 31. sezonu sa ukletim kućama, nastupima uživo, sablasnim zonama zastrašivanja, vožnjama po mraku i još mnogo toga. Događaj je počeo 17. septembra i trajaće do 31. oktobra. Zabavni park je otvoren samo subotom i nedeljom.

Boo! at the Zoo

Zoološki vrt Brookfield će transformisati svoje dvorište dekorom na temu Halloween-a. Informacije o ulaznicama i vremenu su dostupne ovde.

Fall Fest Jefferson

Umetnost i zanati i zamena kostima održaće se 9. oktobra u čikaškom Memorijalnom parku Jefferson. Događaj će biti besplatan.

Night of 1,000 Jack-o’-Lanterns

Botanička bašta u Čikagu osvetliće noć sa više od 1.000 ručno izrezbarenih bundeva sa ugraviranim slikama klasičnih likova za Halloween. Događaj će se održati od 12. do 16. i 19. do 23. oktobra. Informacije o ulaznicama su dostupne ovde.

All Hallows Eve

Naperville poziva decu od 16 godina i mlađu na svoj dvodnevni festival koji će biti ispunjen aktivnostima na otvorenom i nastupima, od kojih neki uključuju bacanje sekire i impresivni skeč inspirisan Harry Potter-om. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

Open House

Besplatni javni festival će omogućiti lokalnim stanovnicima pristup iza kulisa arhitektonski, istorijski i kulturno značajnim lokacijama širom oblasti od 15. do 16. oktobra. Preko 150 lokacija koje su uglavnom zatvorene za javnost otvoriće svoja vrata za posetioce. Web stranice i radno vreme biće dostupni ovde.

Howlin’ at the Moon

Atrakcije i predstave sa temom Halloween odzvanjaće širom Naperville-a na festivalu u predgrađu Čikaga, namenjen osobama starijim od 21 godine. Događaj će trajati od 21. do 22. oktobra. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

IZVOR: NBC CHICAGO | FOTO: NBC CHICAGO Aktuelnosti

COMMENTS

WORDPRESS: 0