Evo koji nas festivali očekuju u oktobru u Čikagu

Evo koji nas festivali očekuju u oktobru u Čikagu

Ilinois deli 66.000 čekova, evo kako da proverite Vaš status
Objavljeni rezultati lutrije za Zelenu Kartu 2022. Evo kako da ih proverite
Legendarni “Signature Room” u Čikagu trajno zatvoren nakon više od 30 godina

Kako je jesen konačno počela, sezonski festivali se vraćaju na ulice Čikaga. Od muzičkih festivala do događaja za Halloween, evo nekoliko načina da uživate širom grada:

Oktoberfest Naperville

Oktoberfest Naperville uključivaće igre, hranu, lokalno i tradicionalno pivo, kao i polku i rok muziku. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

Lincoln Square Ravenswood Apple Fest

35. Lincoln Square Ravenswood Apple Fest biće održan u subotu 01. oktobra i nedelju 02. oktobra. Više informacija možete pronaći ovde.

Fall Fest Lincoln Park Zoo

Osmo izvođenje festivala će sadržati bundeve i planine sena, kao i atrakcije kao što su panoramski točak od 65 stopa i lavirint za žetvu.

Ravinia Carnival

Highland Park žurka se održava u subotu 01. oktobra u parku Jens Jensen. Događaj uključuje živu muziku i porodične aktivnosti. Više informacija možete pronaći ovde.

Harvest Fest at Indian Boundary

Muzika će odzvanjati u nedelju 02. oktobra širom čikaškog Indian Boundary Parka i Kulturnog centra. Manifestacija poziva posetioce da beru i ukrašavaju bundeve, uživaju u igrama. Događaj će biti besplatan.

Fright Fest

Fright Fest, najsablasnija proslava Six Flags Great America vraća se u zabavni park Gurnee za svoju 31. sezonu sa ukletim kućama, nastupima uživo, sablasnim zonama zastrašivanja, vožnjama po mraku i još mnogo toga. Događaj je počeo 17. septembra i trajaće do 31. oktobra. Zabavni park je otvoren samo subotom i nedeljom.

Boo! at the Zoo

Zoološki vrt Brookfield će transformisati svoje dvorište dekorom na temu Halloween-a. Informacije o ulaznicama i vremenu su dostupne ovde.

Fall Fest Jefferson

Umetnost i zanati i zamena kostima održaće se 9. oktobra u čikaškom Memorijalnom parku Jefferson. Događaj će biti besplatan.

Night of 1,000 Jack-o’-Lanterns

Botanička bašta u Čikagu osvetliće noć sa više od 1.000 ručno izrezbarenih bundeva sa ugraviranim slikama klasičnih likova za Halloween. Događaj će se održati od 12. do 16. i 19. do 23. oktobra. Informacije o ulaznicama su dostupne ovde.

All Hallows Eve

Naperville poziva decu od 16 godina i mlađu na svoj dvodnevni festival koji će biti ispunjen aktivnostima na otvorenom i nastupima, od kojih neki uključuju bacanje sekire i impresivni skeč inspirisan Harry Potter-om. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

Open House

Besplatni javni festival će omogućiti lokalnim stanovnicima pristup iza kulisa arhitektonski, istorijski i kulturno značajnim lokacijama širom oblasti od 15. do 16. oktobra. Preko 150 lokacija koje su uglavnom zatvorene za javnost otvoriće svoja vrata za posetioce. Web stranice i radno vreme biće dostupni ovde.

Howlin’ at the Moon

Atrakcije i predstave sa temom Halloween odzvanjaće širom Naperville-a na festivalu u predgrađu Čikaga, namenjen osobama starijim od 21 godine. Događaj će trajati od 21. do 22. oktobra. Informacije o ulaznicama dostupne su ovde.

IZVOR: NBC CHICAGO | FOTO: NBC CHICAGO Aktuelnosti

COMMENTS

WORDPRESS: 0