Evo kako da zaradite novac bez fiksnog radnog vremena. Ovo su najbolji dodatni poslovi u Americi.

Evo kako da zaradite novac bez fiksnog radnog vremena. Ovo su najbolji dodatni poslovi u Americi.

Kako član vaše porodice van Amerike može dobiti zelenu kartu?
Put do Zelene Karte: O-1 Viza za pojedince sa izvanrednim sposobnostima i dostignućima
Test za dobijanje američkog pasoša. Proverite vaše znanje i saznajte da li ste spremni da postanete američki državljanin

Da li tražite način da zaradite dodatni novac koji će vam pomoći da postignete svoje finansijske ciljeve? Niste sami! Više od 44 miliona Amerikanaca ima sporedni posao!

Ako želite fleksibilan sporedni posao, razmislite o našoj listi 10 visoko plaćenih sporednih poslova koji vam mogu pomoći da uštedite dodatni novac.

uber chicago glasnik

  1. Vozač taksija/Ubera

Ako imate automobil i telefon, možete lako da dodate novi vid zarade na svoj bankovni račun tako što ćete postati vozač za kompanije poput Uber-a i Lyft-a. Pretvorite svoje vozilo u uslužno prevozno sredstvo vozeći ljude do željenih destinacija.

Potencijalni prihod: $10-$18 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: nije potrebno

Nivo fleksibilnosti: visok nivo. Radite onoliko koliko želite.

  1. Vozač za dostavu hrane

Rast aplikacija za dostavu hrane je otvorio bogatstvo mogućnosti za dodatnu zaradu. Vozači sami biraju radno vreme. Kada vam treba dodatni novac, možete dostavljati hranu. Kada ste finansijski stabilni, možete napraviti pauzu.

Potencijalni prihod: $8-$12 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: nije potrebno

Nivo fleksibilnosti: Visok nivo. Radite onoliko koliko želite.

  1. Pisac online sadržaja

Ako ste dobar pisac, postoje brojne mogućnosti kako možete iskoristiti svoju veštinu i zaraditi dodatni novac. Bez obzira da li želite da pišete članke za časopis, upravljate blogom, lektorišete izveštaje ili pišete kratke priče, postoji mnogo platformi sa potencijalnim klijentima koji traže sjajne pisce i urednike.

Potencijalni prihod: $24 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: Određena iskustva u pisanju vam mogu pomoći u nameri da radite visoko plaćen posao.

Nivo fleksibilnosti: Visok nivo. Možete pisati bilo kada i sa bilo kog mesta. Takođe se možete prijaviti samo za projekte koji odgovaraju vašim potrebama.

  1. Grafički dizajner

Ako u svojoj biografiji imate veštine dizajniranja, sigurno ih možete koristiti kao izvor dodatnih prihoda! Razmislite o tome da se specijalizujete za određenu vrstu dizajna kako biste se opredelili za određno polje, kao što je dizajn logoa. Mnoge veb stranice za online pisanje takođe traže i grafičke dizajnere.

Potencijalni prihod: $25.96 po satu (od septembra, 2020.god)

Obrazovanje ili iskustvo: Određeno iskustvo u dizajnu je najbolje za bolje plaćene poslove.

Nivo fleksibilnosti: Visok nivo. Možete dizajnirati bilo kada i sa bilo kog mesta, pod uslovom da imate laptop i potreban softver.

  1. Virtuelni asistent

Sa sve većim brojem preduzetnika koji pokreću svoje poslove, mnogi traže pomoć u svakodnevnim zadacima kako bi održali svoje poslovanje aktivnim. Virtuelni asistent pomaže u planiranju, knjigovodstvu, telefonskim pozivima i mnogim drugim aktivnostima.

Potencijalni prihod: $15.84 po satu (od septembra, 2020.god)

Obrazovanje ili iskustvo: Malo ili nimalo.

Nivo fleksibilnosti: Umeren. Možete raditi sa bilo kog mesta međutim radno vreme može biti diktirano od strane kompanije.

  1. Online prodavac

Svako traži najbolju moguću pogodbu za stvari koje su neophodne u domaćinstvu, makar bile i minimalno korišćene. To prodaju predmeta na tržištima kao što su Facebook, AmCraigslist ili eBay veoma unosnim. Imate kauč ili muzički stub koji vam više nije potreban? Stavite ga na prodaju putem interneta.

Potencijalni prihod: varira u zavisnosti od vrednosti predmeta

Obrazovanje ili iskustvo: Nije potrebno.

Nivo fleksibilnosti: Visok nivo. Možete prodavati predmete u zavisnosti od njihove količine.

  1. Dostavljač namirnica

Dostava namirnica je prilično lagan sporedni posao koji nudi puno pogodnosti kao i kada radite kao vozač za dostavu hrane. Putem internet stranica poput Instacart ili Shipt, možete zaraditi dodatni prihod kupujući i dostavljajući namirnice za kupce. Takođe možete birati svoje radno vreme.

Potencijalni prihod: $14.44 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: Potrebna vam je samo vozačka dozvola.

Nivo fleksibilnosti: Visok nivo. Kupujte i dostavljajte kada god želite.

  1. Online podučavanje

Studenti kojima je potrebna dodatna pomoć pri svojim studijama traže podršku na ovakav način. Kao online predavač, možete da pomognete studentima u bilo kom predmetu u vezi koga imate potrebno znanje – sve iz pogodnosti vašeg doma.

Potencijalni prihod: $19.65 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: Učite studente iz oblasti za koje ste specijalizovani

Nivo fleksibilnosti: Umeren. Možda ćete morati da napravite poseban raspored za sastanke sa studentima.

 

imigraciona provera chicago glasnik

  1. Pružajte usluge digitalnog marketinga online

Za digitalne trgovce, freelancing može biti dobar sporedni posao koji vam omogućava da koristite svoje veštine na nove i zabavne načine. Bez obzira da li imate iskustva u veb razvoju, pisanju tekstova ili prodaji, platforme poput Fiverr-a i Upwork-a olakšavaju promociju sopstvenog rada potencijalnim klijentima u cilju pronalaženja posla.

Potencijalni prihod: Varira u zavisnosti od tipa i obima posla.

Obrazovanje ili iskustvo: Malo iskustva je potrebno međutim, ako imate puno iskustva na datom polju, samim tim možete i naplatiti više svoje usluge.

Nivo fleksibilnosti: Umeren. Iako možete započeti nove projekte i raditi po svom rasporedu, povremeno ćete morati da ispoštujete određene rokove.

  1. Šetanje pasa

Šetanje pasa se verovatno i ne doživljava kao sporedni posao za ljubitelje životinja, što ga čini jednim od najboljih sporednih poslova. Zahvaljujući platformama poput Rover-a i Wag-a, sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil, popunite polja sa osnovnim informacijama i sačekate da vas kontaktiraju kako biste se brinuli o nekom od krznenih prijatelja u vašoj blizini.

Potencijalni prihod: $14.82 po satu

Obrazovanje ili iskustvo: Nije potrebno, iako je od pomoći da budete ljubitelj životinja.

Nivo fleksibilnosti: Visok. Šetajte pse i brinite o njima kada za to imate vremena.

 

Bilo koja od ovih ideja za sporedne poslove vam može pomoći da povećate svoju mesečnu zaradu, uštedite ili da dostignete određeni finansijski cilj, poput kupovine kuće ili otplate duga na kreditnoj kartici.

 

Izvor: Nationwide 

COMMENTS

WORDPRESS: 0